10 jaar PIP: Vier het lekkere feest lekker mee!

Foto PIP Persbericht 03

Het ‘Haagsch Cultuurbordeel’ viert dit jaar haar tiende verjaardag geheel in stijl met een 10-daagse marathon, gevuld met alle residents, bevriende organisaties en artiesten, een PIP expo XXL, de Haagse Afrobeat Nacht en meer. Het culturele festijn start op donderdag 18 mei en eindigt op zondag 28 mei.

Met ‘PIP Lekker 10 — De Haagse Tiendaagse’ breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor de Haagse club. Tijdens dag 2 (vrijdag 19 mei) opent wethouder Joris Wijsmuller officieel de langverwachte eigen ingang onder de spoorbrug aan de Binckhorstlaan. Daarnaast wordt het jubileum treffend ingeluid met een nieuw geluidssysteem in de Barzaal en een compleet vernieuwde inrichting van de vermaarde buitentuin langs het treinspoor.

Foto PIP Persbericht 02

Het affiche van PIP’s Haagse Tiendaagse staat gevuld met acts als Palmbomen II, Vic Crezée, Young Marco, Cinnaman, Makam, Dollkraut, Woody, Torus, Faberyayo, Awanto3, Dazion, Radio Noet-Noet en meer. Het programma trekt verder de breedte in met een vintagemarkt, Intergalactic FM broadcasts, een XXL editie van PIP expo, de Haagse Afrobeat Nacht en International Synthesizer Day.

Sinds PIP tien jaar geleden als één van de eerste creatieve initiatieven voet zette op industrieterrein de Binckhorst, is het uitgegroeid tot hét middelgrote podium van de Hofstad en de enige nachtclub voor leftfield dance en alternatieve stijlen die elk weekend, het gehele jaar door geopend is. Daarnaast heeft PIP zich de afgelopen jaren geprofileerd als de vaandeldrager van de Haagse scene op nationaal en internationaal niveau, onder andere dankzij samenwerkingen met BAR,OFF Sonar, TodaysArt, Wilde Renate en Dekmantel.

Foto PIP Persbericht

PIP Lekker 10 — De Haagse Tiendaagse
Donderdag 18 mei t/m zondag 28 mei 2017
Passe partout: €25,- | Losse tickets clubavonden: €10,- | Andere dagen:gratis
Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag

Meer informatie: www.pipdenhaag.nl

1491 getoond, 90 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *