Capriole Café opent koffiebranderij met restaurant in Binckhorst Den Haag

Foto: mediatheek DHD

Foto: mediatheek DHD

De Binckhorst in Den Haag is binnenkort een bijzonder horecaconcept rijker. In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven opent Capriole een koffiebranderij met een restaurant. Een nieuwe hotspot voor de Binckhorst die maar blijft stijgen in populariteit!

Koffiedromen
Het initiatief komt van de Voorburgse koffieondernemer Pascal Ultee: “Ons familiebedrijf handelt sinds 1975 in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. In het Capriole Café komt een koffiebranderij met een restaurant. Overal waar je zit, zie je straks onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.”

Het Capriole Café
Het Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor een borrel, lunch of diner. Het Capriole Café wordt een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Het interieur is ontworpen door Studio Fraai en is geïnspireerd door de industriële locatie. De verbouwing van het pand is in volle gang en de opening zal voor de zomer aangekondigd worden!

Kijk voor meer informatie op www.capriolecafe.nl of www.facebook.com/capriolecafe.

2392 getoond, 1281 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *