Catch by Simonis de nieuwste culinaire hotspot van Scheveningen

Gisteravond, maandag 10 juni, opende de nieuwste hotspot van Scheveningen officieel de deuren. Het nieuwe restaurant ‘Catch by Simonis’ aan de Tweede Haven op de dr Lelykade 43, had een grandioos openingsfeest. ‘Tout Scheveningen’ en een beetje Den Haag was aanwezig om te genieten van heerlijke hapjes, drankjes, het zonnige terras en de optredens van Candy Dulfer en Berget Lewis.

Restaurant Catch is verdeeld over 4 etages en beschikt over een inpandige lift om de toiletten in de kelder te bereiken of om de exclusieve ‘private dining’zaal, met het spectaculaire dakterras op de tweede etage, te bereiken.

Met de komst van Catch zal de jachthaven van Scheveningen nog een treetje hoger op de culinaire ladder van Nederland komen. Volgens mij is dat goed voor alle horeca-ondernemers rondom de Tweede Binnenhaven.

Maar wat een ‘gedoe‘ tussen The Harbour Club en de gemeente over parkeren, geeft wel aan dat niet alles vlekkeloos verloopt. De gemeente zou er goed aan doen om snel stappen te zetten en de te verwachten bezoekersstroom voldoende gratis parkeergelegenheid te bieden. Want druk gaat het worden met zoveel fantastische restaurants op de vierkante meters rondom de haven!

 

7 thoughts on “Catch by Simonis de nieuwste culinaire hotspot van Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *