Chuck Deely overleden

Foto: Rob Hogeslag

Foto: Rob Hogeslag

Een rauwe stem zingt
“Angie”, van de Rolling Stones
He is so fragile with skinny bones
Zijn gitaarspel swingt

Altijd, ook door weer en wind
speelt hij steeds stug door
Ambtenaren hijgend naar kantoor
Niemand die hem ooit bindt

It’s only Rock and Roll, but I like it
Getekend door een ruig leven
Ongerust als hij er een paar dagen niet zit

Bleef hem wel een euro geven
Het nieuws kleurt mij toch even wit
Jouw dood past niet in mijn leven

Rest In Peace
Chuck

1710 getoond, 249 bekeken

One thought on “Chuck Deely overleden

  1. toen ik nog dakloos in de kessler stichting verbleef zag ik hem altijd op mijn rondje centrum ik heb altijd een mond harmonicaatje bij me,en dan wist ie dat ik het was dan gaf ik hem een paar trekkjes van mijn pret sigaret of een beetje snel ik gaf hem atijd wat niet omdat ik nou zo goed ben maar we hadden iets met elkaar ik ben ook vanaf mijn 16e dak en thuisloos geweest hij heeft vorrig jaar nog op mijn verjaardag gespeeld en we hebben mijn songs op de afterparty gespeeld ik voel me verdrietig ik zal hem missen onze enige en echte chuk ik vindt dat er een gedenkplaatje op zijn plekky moet komen afz rinie p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *