Climax nadert rond tender voor midgetgolfterrein in Westbroekpark

Blossom in the Park moestuin

De komende weken moeten een vruchtbaar oogstseizoen voor de Groene Helden en Cafe Blossom uit het Zeeheldenkwartier worden. Zij strijden mee in de tender die is uitgeschreven door de Gemeente Den Haag voor de invulling van het midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark.

Blossom in the Park, een initiatief van Café Blossom, Groene Helden en DGJ Architects & Landscapes

Intiatiefnemers Roelof Toering van cafe Blossom, Daniel Jauslin van DGJ Architects & Landscapes en Wessel Tiessens van Groene Helden sloegen in het voorjaar de handen in één. En zo werd begin mei het eerste zaadje voor dit idee geplant door de makers van de De Zeeheldentuin. Samen met Blossom groeide het idee voor een eetbare tuin verder en nu zit het initiatief bij de laatste vijf kandidaten!

Café Blossom hierover: “Wij doen mee met die tender. Zo onwijs spannend! Met ons concept voor het midgetgolfterrein in het Westbroekpark willen wij verder uitbloeien op een iconische plek, waar zowel zakelijke gasten, toeristen, expats en buurtbewoners kunnen genieten van goede koffie en heerlijke gerechten met ingrediënten uit eigen tuin.”
“Wij dromen van een nieuw restaurant in een parkachtige omgeving, gecombineerd met een eetbare tuin waar het draait om natuurproducten die op de menukaart terug te vinden zijn. Moestuinen en een weelderig geurende planten- en bloemenzee, het decor van Blossom in the Park waar heerlijke biologische gerechten en de beste koffie van Den Haag wordt geserveerd.”
“Het idee is een gastvrije en inspirerende plek waar ruimte is voor duurzame en innovatieve oplossingen in de internationale zone van Den Haag. Blossom in the Park wordt dan the place-to-be voor zowel de internationale toerist, de Haagse park bezoeker als de buurtbewoner die een blokje om wil lopen.”

Uitslag 2 oktober

Aankomende maandag worden de plannen gepresenteerd en bijgaand is een sneak preview te zien van de plannen van het Blossom in the Park idee. Vanaf deze plek wensen we deze ambitieuze ‘Zeehelden’ heel veel succes en zijn benieuwd naar de uitslag op 2 oktober.

Blossom in the Park concept luchtaanzicht

 

856 getoond, 561 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *