Contact

DenHaagDirect.nl richt zich op Hagenaars en Hagenezen die ‘hun stad’ willen beleven en willen meepraten over de stad. De site heeft een positieve insteek, maakt bezoekers nieuwsgierig en stimuleert ze actief te zijn, in de virtuele wereld, maar juist ook in de stad. DenHaagDirect.nl werkt met bloggers die hun ervaringen en meningen middels tekst, foto’s en video met anderen willen delen.

DenHaagDirect.nl is door en voor Hagenaars en Hagenezen. Zo brengt DenHaagDirect.nl niet alleen inwoners van Den Haag met elkaar in contact, maar biedt hen ook een podium om hun mening, passie en creativiteit met anderen te delen. Boven het maaiveld uitsteken wordt daarbij gewaardeerd. We willen het zelfs stimuleren. Kortom, benut DenHaagDirect als podium en laat van je horen, in tekst, met foto’s of met video’s.

Ook blogger worden?
Stuur een mail met korte biografie naar info@denhaagdirect.nl.

Op een andere manier DenHaagDirect steunen?
Informeer naar de mogelijkheden via info@denhaagdirect.nl (ook voor advertentiemogelijkheden).

DenHaagDirect

Stadhouderslaan 9
Postbus 93009
2509 AA Den Haag
tel. 070-7709004

2 thoughts on “Contact

 1. Mama’s Market

  Op zondag 10 mei, moederdag, organiseert Mama Kelly de tweede editie van Mama’s Market!
  Wij zetten Mama eens even goed in het zonnetje!

  MaMa’s Market is een gezellige lifestyle markt, waar je terecht kan voor o.a. de leukste fashion, mooiste sieraden, originele kids items, bijzondere accessoires en zelfs verse bloemen!

  Kom ook genieten van onze heerlijke Brandt en Levie hotdogs en broodjes garnalenburger of ga je te buiten aan de originele Jack Snack Frites op het gezellige terras van de Urban Bistro Mama Kelly!

  Dit keer is de markt buiten, op het terrein voor MaMa Kelly. We hebben volop entertainment voor de kinderen; een luchtkussen, schmink, cupcakes versieren en nog veel meer leuke workshops!

  Kortom, een moederdag tot in de puntjes verzorgd.

  Papa’s opgelet, met dit dagje uit, steel jij de show!

  Je kan ons vinden op het terrein van de Caballero Fabriek bij Mama Kelly
  Saturnusstraat 100 in Den Haag

Comments are closed.