De Parade zegt Alo tegen Ellen ten Damme

Ellen ten damme de parade den haag 2017

Een nieuwe dag en weer staat de zon op maximaal te schijnen op het Parade-veld in het Haagse Westbroekpark. Eerst blijft ze wat verlegen achter de wolken, maar als ze ziet hoeveel gezellige mensen staan te genieten van de acts, komt ze kijken en laat het veld en de aanwezigen shinen!

Alo zeg, die Ellen ten Damme
Dit jaar staat de multi-getalenteerde Ellen ten Damme met haar show ‘JE VEUX L’AMOUR ‘ in een grote theatertent in het Haagse. ‘Je veux l’amour’ oftewel ‘Ik heb liefde nodig’ laat een zoekende Ellen zien. Een kunstenares die vele kunstvlakken meerster(es) is, zoekt de liefde en zoekt dit in het publiek, wat natuurlijk elke voorstelling wel lukt. Een liefde van een paar ogenblikken. Een moment. Alles heeft ze over voor de liefde en dat uit ze met muziek in vele stijlen.

MIMG_1774 Ellen ten Damme 2017-07-08 @ Parade 2017 by www.ideb.nlet een hele vette Magpie-band achter, onder en naast haar krijgt het publiek waarvoor ze komen. Liefde van de eerste graad, Ellen haar liefde voor muziek, Franse muziek. De chansonstijlen bestaan uit rock(-en roll) en popklassiekers, eigen nummers, eigen vertaalde nummers en echte, echte chansons in de zin van ‘Non Regrette Rien’. En dit alles met eigen muzikale invloeden. Coole groovy, beetje hip hop achtige beats, vette toetsen, strak bespeelde vioolstrings en lekker bas en gitaar.

Ellen doet een kleine greep uit haar instrumenten en je ziet haar genieten van het brengen van haar passie. Behalve dat ze dan hunkert naar een man…een grote liefde.
Superblij om dit gezien te hebben. Een aanrader voor ieder die een liefde zoekt en met Ellen meeleeft, of als je een liefde hebt en wilt zien hoe de zoektocht van Ellen gaat of als je wilt genieten van een ultra-getalenteerde (en nog altijd ultra-lenige) zangeres. Eigenlijk dus voor iedereen!!!

IMG_1664 2017-07-08 @ Parade 2017 by www.ideb.nlOp het veld is het nu nog drukker dan het gisteren aan het begin van de avond is. Dat is ook te zien bij de voorstellingen die, volgens mij, gisteren goed en nog steeds heel goed bezocht worden. De sfeer is als die van de dag van gisteren, hot, damn hot, Parade Hot!

Wat is dit toch een mooi festival op een mooie plek met gezellige, leuke, lieve mensen om me/je heen. Deze week vast nog een keer op het terrein van De Parade.

 

1372 getoond, 301 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *