De pony is weer helemaal terug. Zoek maar eens naar de haartrend van 2013 op internet en de pony komt bovenaan de lijst. Je hoeft niet altijd een pony te laten knippen, maar je kan ook een neppony (laten) maken. Dit kan ook met je eigen haar.

Een Neppony van het eigen haar van Saskia

Het lijkt ons een leuk idee om, zoals DenHaagDirect dat zelf altijd doet, een fotowedstrijdte organiseren. Dit keer niet de mooiste Haagse Spiegel of winterfoto, maar de mooiste Haagse Pony.

Wat moet je doen?

Mail jouw foto naar (info@hairtopic.nl), Tweet @hairtopic en @DenHaagDirect. Op internet vind je zeker wel een instructie hoe je zo een neppony kan maken. We zijn erg benieuwd wat voor leuke, mooie en/of grappige creaties er onze kant op komen.

Hoe meer Haags de foto wordt hoe groter de kans dat jij wint.

Wat kan je winnen?

De winnaar wordt gratis geknipt bij ons (wassen knippen drogen). Dit mag pony zijn maar hoeft uiteraard niet.

Actie februari

Iedereen die in februari het haar komt kleuren krijgt een gratis een kleine bus haarlak cadeau. Online boeken mag maar is geen vereiste. Bellen kan ook op 070-3549590 of loop gewoon even gezellig binnen om te kijken of we plek hebben.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Hyves Voeg toe aan je Facebook-profiel Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter