Feestje Valeriusstraat groener! op 22 september 2017

Foto: Rob van Eeden

Foto: Rob van Eeden

Indachtig het motto van hun sinds 2013 actieve site gericht op het vergroenen van straat, buurt en stad door bewoners zelf, hebben ondergetekenden, samen met vrijwilligers, een straat dicht bij hun woning in Duinoord flink aangepakt.

Feestelijke afronding

Om dit te vieren nodigen we u graag uit voor de feestelijke afronding van het project op 22 september a.s. om 16 uur voor (bij slecht weer in) café Not Out, Valeriusstraat 18.

Tijdens deze bijeenkomst zal informatie worden gegeven over de beplanting (en toekomst) van de boomspiegels, waaronder bijzondere, zoals een zestal met sedum, een boomspiegel bewoond door kabouters, een fraaie bloembak voor Café Not Out en een verrassings-boomspiegel.

Valeriusstraat groener! zou niet gerealiseerd zijn zonder medewerking van een groep actieve vrijwilligers uit Duinoord e.o., Groenbeheer Scheveningen, de Werkgroep Groen Duinoord, Fonds 1818 en Dutch Greenroof (sedum). Ook zijn 25 winkeliers betrokken bij het project. Zij voorzien ‘hun’ boomspiegel van water en onderhouden hem.

Met hartelijke groet,

Hanneke van Veen & Rob van Eeden
www.meergroenzelfdoen.nl
info@meergroenzelfdoen.nl

3426 getoond, 67 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *