Fotowedstrijd: ‘De mooiste zonnige foto van Den Haag’ (win een boottocht)

mooiste zomerse foto van den haag

De zomer van 2017 komt eraan en het zonnetje gaat steeds feller schijnen. Bij stralend weer en aangename temperaturen willen mensen maar één ding: naar buiten. Lekker een drankje doen op een van de terrassen die Den Haag rijk is, bakken op de stranden van Kijkduin en Scheveningen of een wandeling maken door de stad. Tijd dus voor een zomerse fotowedstrijd. Deze keer gaan we op zoek naar: ‘De mooiste zonnige foto van Den Haag’.

Meedoen?

Stuur jouw mooiste zonnige foto van Den Haag op naar info@denhaagdirect.nl onder vermelding van Fotowedstrijd Zonnigste foto van Den Haag. Of deel je foto op TwitterFacebook of op Instagram met #zonnigefotowedstrijd en @DenHaagDirect. Vermeld er ook bij waar in Den Haag jouw foto gemaakt is, anders kunnen we deze niet plaatsen. Tot en met maandag 31 juli 2017 kun je jouw foto inzenden. Daarna kan er worden gestemd!

Let op:
– Maximaal 1 inzending per persoon
De foto moet in Den Haag gemaakt zijn

De winnaar mag zichzelf de beste fotograaf van Den Haag noemen en wint een privé boottocht van de Willemsvaart (max 12 personen) door de mooie grachten van Den Haag.

10170 getoond, 352 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *