Haags Beat Festival 23 juli 2017 Zuiderparktheater

IMG_7350 Pat Smith and Friends @ LifeILive 2017 by www.ideb.nl
Stichting Popagenda Scheveningen brengt in samenwerking met Het Zuiderparktheater een eerbetoon aan de Haagse Beat-bakermat. Het Haags Beat Festival is een festival met oude en nieuwe pop-rockers (Jan Akkerman, George Baker, Rinus Gerritsen) die Den Haag Beatstad nummer één hebben gemaakt en artiesten als Pat Smith en The Stangs die ervoor zorgen dat De Hofstad, Beatstad nummer één blijft!

Nieuw Festival met geschiedenis
IMG_6141 Rinus & Friends 2016-05-21 5 jarig jubileum House of Music by www.ideb.nlStichting Popagenda Scheveningen is constant aan het zoeken hoe er in Scheveningen meer muziek geprogrammeerd kan worden en nu gaan de muzikale vleugels zich buiten het Scheveningse spreiden. Voor dit nieuwe festival is niet de Haagse badplaats de bodem van de muziek… maar het Haagse Zuiderpark om precies te zijn, het Zuiderparktheater gaat dit festival omarmen. Al zolang ik me kan herinneren is dit park de basis voor een van de grootse festivals van Europa, Parkpop. Sinds een paar jaar zijn er Night at the Park en andere festivals bijgekomen en nu dus ook het Haags Beat Festival.
Met alle muzikale geschiedenis die Den Haag, op oude- en nieuwe muziek, met zich meebrengt is een festival waar de oude rockers in het zonnetje komen te staan iets wat niet uit kon blijven. Giganten als George Baker, Jan Akkerman, Bert Heerink, Rinus Gerritsen, Rob Bolland, The Crazy Rockers, The Magic Strangers, Pat Smith, Hallo Venray, The Stangs, The Scarlets, PlusSupportAct, Florence Rockt en meer gaan dit feest rocken als een malle! Aan deze supervette line-up te zien is er voor alle leeftijden iets!

IMG_2611 2017-02-25 The Kik @ 't Paard Support The Stangs by www.ideb.nlDagvoorzitter/presentator Fred Zuiderwijk zal samen met de artiesten uit de Beatgeneratie prachtige muzikale anekdotes delen. Wie deze artiesten zijn, blijft nog even een verrassing.
Tevens zal een aantal legendes onderscheiden worden met een gemeentelijke stadsspeld!

Eten en drinken
Niet geheel onbelangrijk tijdens een dagje rocken…
Met een traditioneel Indische cateraar en verschillende kleurrijke foodtrucks binnen de poorten van het openluchttheater, maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet and greet, dansen en genieten van muziek!

Tickets Haags Beat Festival: www.zuiderparktheater.nl/agenda/haagsbeatfestival-115642
Zondag 23 juli Zuiderparktheater van 13:00 uur tot 22:00 uur.
– Voorverkoop: € 10,00
– Aan de poort: € 13,00
– Ooievaarspas: € 5,00
Facebook | Haags Beat Festival | Zuiderparktheater

 

2541 getoond, 365 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *