Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout 30 juni, 1 en 2 juli 2017

Haagse_Wereld_Hapjes30 juni tot en met 2 juli 2017 worden Haagse restaurants uit alle windstreken samengebracht op het Lange Voorhout. Méér dan 25 Haagse restaurants bereiden ter plaatse hun typische gerechten waarbij een lekker drankje van het land niet mag ontbreken. Zelfs de Poolse (Karczma Polski), Iritrese (Mogogo) en Palestijnse (Love and Peas) keukens zijn vertegenwoordigd.

Vrijdag 30 juni barst de eerste editie van het smaakvolle festival Haagse Wereld Hapjes los! Drie dagen lang genieten van alle lekkernijen en lekkere muziek. In de middagen zijn er activiteiten voor de kids én de restaurants houden rekening met de kinderwensen. De toegang is gratis. Hapjes en drankjes betaal je met muntjes.

In het VIP-Paviljoen koken sterrenkoks Niven Kunz (restaurant Niven), Han Ji (restaurant HanTing), Jeroen van Brecht (Restaurant Savarin), Marko Karelse (restaurant Villa la Ruche) en Marcel van der Kleijn (restaurant Callas) een tweetal gerechten die culinair op elkaar zijn afgestemd. Na ontvangst met champagne wordt het 10-gangen arrangement met bijpassende wijnen geserveerd. Het all-in 10 sterren-arrangement bedraagt € 150,00 per persoon.

Alle informatie over Haagse Wereld Hapjes en de deelnemende restaurants vind je hier.

4234 getoond, 885 bekeken

One thought on “Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout 30 juni, 1 en 2 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *