Kids Eiland in de Megastores

Kids Eiland is sinds een week open. Het speelparadijs voor wanneer het buiten te koud, nat en glad is. Het is gevestigd in de Megastores in het Laakkwartier. We waren er op een doordeweekse dag. Kids Eiland ontving ons met heel veel tafels en stoelen, maar daarachter was wel degelijk het speelparadijs te vinden. Een megacool springkussen voor dreumessen en peuters. Fietsen in de vorm van een enorme slipper of skateboard. Kijk uit met je grote mensen voeten, want dit is het territorium voor kinderen. Trampolines voor peuters tot vier jaar. Ballenbakken en een mysterieuze klim- en klauter doolhof.

Spelen is aanstekelijk. Ook voor de stijve en niet-in-conditie zijnde ouder. In het geval van een dreumes of peuter dien je je kind te achtervolgen, te beschermen, want kinderen kennen geen grenzen. De enorme glijbaan in de vorm van een luchtkussen is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar, maar ook dreumessen en peuters klauteren erop en glijden eraf. Via de rug van de ouder of samen hand in hand naar boven gaan via de touwladder. Spelenderwijs en zonder dat je het in de gaten hebt, rollen de zweetdruppels over de rug en nek.

‘Nog een keer, nog een keer,’ is het enige wat ik hoorde. Althans van mijn dochter die net de twee is gepasseerd. Een eerste keer zat ze bij mij op schoot en gleden we samen van de enorme glijbaan af. Een tweede keer was het al van ‘Amé zelf!’. Tot zover de begeleiding. Op de touwladder naar boven was het een ander verhaal. Ik had ‘r nog net op tijd opgevangen toen ze misgreep en kort langs het touw naar beneden schuurde.

Het lopen, laten vallen en zwemmen in de ballenbak is ook zeker een aanrader voor ouder en kind. Ik lag erin met twee peuters. De ballen vlogen om onze oren, terwijl we heftig heen en weer aan het schoppen waren met onze benen. Heerlijk! Het viel me op dat het ietwat aan de donkere kant was. ‘Dat maakt het mysterieus!’, hoorde ik een vriend van me zeggen. Hmmm…van mij mag er wel wat meer licht schijnen. Op de verlichting in de ballenbak en het klim- en klauter doolhof na is Kids Eiland een waanzinnige locatie om wat tijd te spenderen. Anderhalf uur Kids Eiland staat voor mij gelijk aan een uur conditie training!

20 thoughts on “Kids Eiland in de Megastores

 1. Ik ben in de mega store geweest en het is er inderdaad vies overal stof en harde vloeren verder is het gezellig maar et personeel mag wel een curcus klantvriendelijkheid gaan volgen

 2. Beste mensen ,

  Het is altijd erg vervelend als mensen hun frustratie op bovenstaande manier uiten , het schrijven op zich geeft al aan dat sommige menseerg negatief zijn .

  Het speelparadijs ervaar ik als schoon , veilig en gezellig en velen met mij wat blijkt aan de gezellige drukte als ik er kom en mijn kinderen vermaken zich altijd , alleen zijn er wel eens bezoekrs die zich misdragenaar dat heb je overal .helaas
  Zuiderparadijs is ook leuk voor de wat kleinere kids zeker ook een aanrader maar kidseiland is het grootste

  Ik wens iedereen veel speelplezier en hoop

 3. Laat uw kinderen lekker spelen bij Kids Eiland in de Megastores…het is daar vies, en onprofessioneel, daar werken minderjarige leidinggevenden, die service en schoonmaken op de laatste plaats zetten. Ze vinden het belangrijker om als Shakira in de kinderdisco te staan en beloven uw kinderen van alles zoals schminken. Vervolgens komen ze hun woord niet na en krijgt u een grote mond cadeau. Dit had eigenlijk een ijsje moeten zijn want op de site staat dat kinderen een ijsje cadeau krijgen in de maand mei. Wij hebben hier gewoon voor moeten betalen dus het enigste wat wij cadeau hebben gekregen was een grote mond en arrogantie van de roodharige minderjarige leidinggevende. Wij waren tevens niet de enigsten die een grote mond kregen want de leidinggevende ging even later buiten Kids Eiland, in de Megastores zelf, tegen andere bezoekers weer tekeer. Laat dit een waarschuwing wezen voor andere mensen die er niet van gediend zijn om door een tiener te worden afgeblaft.

 4. Hoi, ik vind het er erg vies vooral op de grond van de springkussens of bij het peuter gedeelte overal stof en muizenkeutels jakkie ! Ze doen er inderdaad geen moeite voor om het schoon te krijgen. Dus laat staan het toilet en het eten!

 5. Ik ben nu 4x bij kids eiland in Den Haag megastores geweest en het is erg teleurstellend. Wat vooral opvalt is hoe vies alles is. Er ligt gewoon opgedroogde kots op de speeltoestellen en de wc’s zijn na een uur na de opening zo ontzettend smerig, poep wat niet is weggespoelt, urine op de grond en nooit toiletpapier en daar moet je kind dan naar de wc!!!!

 6. hoi ik wil ook de kindere brengen
  met nichtjes neefjes
  maar wil wat vragen zijn er ingangskosten ofzo
  want ga met een groep

 7. Ben zowel bij Zuiderpark als Kids Eiland meerdere malen geweest, met 1 kid van 5 jaar oud en een van 7 jaar.
  Ben meer fan van Zuiderpark, en eerlijk gezegd de kinderen ook.
  Heb er pas mijn zoontjes verjaardag gevierd, echt een super gezellig feestje gehad.

  Zuiderpark heeft volgens mij een andere eigenaar, en deze heeft de entree goedkoper gemaakt terwijl er nu meer te doen is.

  De autootjes zijn het leukste, al is t soms wel wat oppassen.

 8. hallo,

  Wij gaan altijd naar Ballorig in ’s Gravenzande.

  Laatst voor het eerst naar Kids eiland geweest, bah, wat is het daar smerig! Vieze vloer, veel beton (!!) donkere plekken, stukken waar je heel goed moet uitkijken met je kleine want die kan zo naar beneden vallen, glijbaan veel te steil. veel oudere (dan 12) kinderen die daar alleen achter elkaar aanzitten en vechten en de ouders niet eens naar omkijken. Ik heb 3x moeten ingrijpen. en personeel die helemaal niks doet, lachen is ook al te veel moeite voor ze.
  Voor ons eerste en laatste keer!
  Dan zit ik liever 20 min in de auto!

 9. Lieve mensen,

  Bedankt voor jullie super positieve reacties.
  Wij kunnen jullie mededelen dat wij NOOIT meer gaan sluiten. Alle procedures zijn door lopen en we hebben gelijk gekregen van meerdere rechters.

  Hopelijk tot snel in onze fantastisch mooie speelparadijs.

 10. Ik kom er elk weekend met me kinderen het is er in 1 woord GEWELDIG!!
  personeel die met de kinderen dansen en stiekem voel ik mezelf ook kind worden hihi
  zou heel erg jammer zijn als het gaat sluiten.
  en de kinderen kunnen geen kant op goed beveiligd speelparadijs zuiderpark vindt ik onveilig met de autotjes die er omheen rijden. ik geef jullie een dikke 10+ en we zullen nog heel veel leuke dagen hebben bij jullie in kidseiland

 11. ik ben vandaag in de megastores geweest… kinderen hadden het erg naar hun zin. alleen vind ik dat het personeel wel wat meer mag lachen… het viel me erg op. als er een disco was leek het wel of ze kiespijn hadden. misschien allemaal een baal dag??? zuiderpark is me dat nog geen 1 x gebeurd. verder alles top.

 12. hey ,daar ben ik weer want ik was vergeten te zeggen dat het duizend keer leuker is dan speelparadijs in zuiderpark want deze is veel groter mooier en leuker hahhah en dan nog iets JIJ MOET OOK GAAN want het is echt super maar ja doei!

 13. Hey ,ik vind kidseiland echt super leuk het is de perfecte speelplek voor kinderen ik ben er zelf 2 keer gegaan en het is echt super leuk je kunt er springen,glijden,klimmen en dansen natuurlijk ook kun je lekker snoepen!!! het is er echt super leuk ik hoop dat hij nooit dicht gaat!!!

 14. Ik vind het een topie ik ben er zelf in geweest en mijn nichtje en neefje broetje me zus en me zusje en we vonden heel leuk het zou jammer woorden als het gaat sluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *