Kom in balans in Zeeheldenkwartier met yoga, meditatie of massage!

Zeeheldenkwartier yogaWil je ontspannen, mediteren of even helemaal niks doen? Dan is het Zeeheldenkwartier de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Onze wijk staat naast design, food en vintage ook bekend om de vele meditatie- en yogapraktijken. Deze organiseren ook regelmatig leuke activiteiten waarmee je helemaal in balans komt. In deze blog zetten wij alvast een aantal leuke aantal body & mind plekken in onze wijk op een rij.

Namasté Café, Prins Hendrikplein 18
Namasté Café is zeker een bezoekje waard. Het is niet zomaar een koffiebar, maar een speciale en sfeervolle plek in het Zeeheldenkwartier waar je je ziel weer op kunt laden. Regelmatig vinden er in de workshopruimte inspirerende workshops en lezingen plaats of één op één consulten, waar je weer kracht en inspiratie uit haalt. zeeheldenkwartier yogaOp dinsdag 23 juni 2015 wordt bij Namasté Café een Basiscursus handlezen georganiseerd. In deze ontspannen basiscursus leer je de beginselen van het handlezen. Wat zegt de spreiding van je vingers over jou? En de vorm van je hand? Je huid en je nagels?

Fiore Osmose Yoga, Piet Heinstraat 98
Bij Fiore Osmose Yoga in het Zeeheldenkwartier worden de yoga- en meditatieoefeningen zo aangeboden dat deze bij ieders persoonlijke behoefte passen. Op die manier kunnen deze oefeningen je daadwerkelijk ondersteunen in je dagelijkse leven. Of je nu meer rust in je hoofd wilt of juist je rug sterker wilt maken, alles wordt op een leuke en leerzame manier aan ieders behoefte aangepast. Vanaf begin juli, als het echt zomer is, geeft Fiore Osmose Yoga ook strandyogalessen op het Zuiderstrand 1, bij de opgang strandtent La Zeeheldenkwartier yogaCantina.

Bikram Yoga, Prins Hendrikplein 2
Bikram Yoga Den Haag is een 90 minuten durende hatha yoga les van 26 oefeningen (asanas) en 2 ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen worden gedaan in een verwarmde ruimte (ongeveer 40 graden). De serie is zo samengesteld dat zuurstofrijk bloed vrijelijk naar iedere cel in het lichaam kan stromen. Ook bewegen we de ruggengraat op zo’n manier dat de gezondheid van het hele zenuwstelsel wordt bevorderd. Een gezond zenuwstelsel heeft een helende werking op het hele lichaam en geest.

Balanz-s, Laan van Meerdervoort 96-B
De Balanzs studio in Den Haag heeft een ruime yogastudio met veel daglicht en state of the art infrarood verwarming. Ideaal voor een heerlijke yogales, beauty en massages. De kleedkamers en douches bieden je alle gemak. In de ruime lounche kan je terecht voor een heerlijk drankje, een praatje met de yoga docent of mede yogi’s of even rustig nagenieten van de les. Kijk ook eens in de boetiek, daar vind je alles wat je nodig hebt voor je yogales, maar ook yogafood & beauty producten.

Zeeheldenkwartier yoga massage Sawadee Massage & Spa, Piet Heinstraat 50
Sawadee betekent Welkom! En je bent welkom om kennis te maken met de vele heerlijke behandelingen die Sawadee Massage & spa te bieden heeft. Het Sawadee team bestaat uit zeer gevorderde, gepassioneerde, lieve masseurs, fysiotherapeuten, een manueel therapeut. Voor degenen die zelf willen leren masseren biedt Sawadee Massage & Spa diverse cursussen en workshops aan.

Massage Sense, Zoutmanstraat 26
Massage Sense gaat is gespecialiseerd is massages voor vrouwen en begrijpt dat elke klant uniek is. De gecertificeerde masseurs voor sportmassages, hotstone massages en aromatherapie zorgen ervoor dat jij je weer gezond en lekker in je vel voelt zitten. Massage Sense is door Tripadvisor uitgeroepen tot de nummer 1 in de categorie Spa & Wellness.

3466 getoond, 677 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *