foto: fabricwonderland.blogspot.com

Liefhebbers van kunst kunnen op 6 en 7 april hun hart weer ophalen tijdens de Kunstroute wandeling in het Statenkwartier.

Een veelzijdig gezelschap van ongeveer 52 kunstenaars, die wonen of werken in het Statenkwartier, opent op zo’n 39 locaties de deuren van 11:00 tot 17:00 uur.

Dit jaar zijn er 52 kunstenaars die deelnemen aan dit evenement.

Kunst is prachtig om naar te kijken maar soms snap je er gewoon helemaal niks van. Het leuke aan dit evenement is dat er een ontmoeting is tussen kunstenaar en publiek. Zo hoor je ook eens het verhaal achter de gemaakte kunst en kun je het misschien beter begrijpen en meer waarderen!

De Kunstroute biedt wat dat betreft voor ieder wat wils. Beeldhouwen, tekenen, schilderen, glaskunst, fotografie en nog veel meer. Je kan ook direct van de kunstenaar, het werk wat je aanspreekt, kopen.

In de serre van Brasserie Berlage aan de President Kennedylaan 1 is een overzichtstentoonstelling van de deelnemers te zien. De locaties van de kunstroute zijn herkenbaar aan de opvallende raamborden.

Een leuke route om te lopen en wie weet wat te kopen én interactiever dan een museum!

 

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Hyves Voeg toe aan je Facebook-profiel Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter