Leerlingen IMC Weekendschool krijgen workshops in World Forum The Hague

IMC Weekendschool 5Op zondag 14 mei 2017 kregen 21 leerlingen van IMC Weekendschool Den Haag educatieve workshops in World Forum Den Haag. Ze leerden van diverse professionals meer over de vakgebieden: Stagemanagement, Marketing en Licht/Geluid in World Forum Theater.

World Forum is een ‘educational institute’ en heeft educatie als speerpunt in de organisatie. World Forum zet zich graag belangeloos in voor belangrijke initiatieven als IMC Weekendschool.

IMC Weekendschool is een school op zondag voor gemotiveerde kinderen uit sociaal-economische achterstandswijken. Deze kinderen gaan vanaf groep zeven tot en met de brugklas een extra dag in de week naar school. Niet om te leren rekenen en schrijven, maar om te leren van enthousiaste professionals! Ze krijgen lessen in journalistiek, sterrenkunde, geneeskunde, recht, psychologie, film en nog veel en veel meer. Op deze manier leren deze kinderen hun talenten ontdekken, krijgen ze meer zelfvertrouwen en ontmoeten ze mensen uit verschillende lagen van de samenleving.

2140 getoond, 60 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *