Ontdek in de zomer verscholen groen in hartje stad met Mindful Run Den Haag

Mindful Run Den Haag1Waar vind je in de drukte van de stad natuurlijke rust? Probeer eens iets anders dan een kalmerend middeltje op een terras… Nee, echt natuurlijke rust die nog gratis is ook. En hoe vind je die? Juist in de drukte?

De wandelingen van 1,5 uur starten en finishen bij de hoofdingang van de Grote Kerk, bewust op een heel druk punt, ja. En vandaar lopen we langs plekken die vriendelijk natuurlijk rustgevend en bezinnend bedoeld zijn. Dat kan een gezamenlijke moestuin zijn, een verscholen tuin ‘die de wereld omvat’, een vuurstookplekje, van alles. Want geluk en rust zitten in kleine dingen, die je verrassend simpel kunt opzoeken.

Zo ook je ademhaling en gevoel in je lichaam. Die zijn niet bedoeld om lang onder druk te staan, ook al passen ze zich daarop aan, aan stress, maar dan slijten ze ongemerkt gewoon harder. Totdat je dat dus wel merkt, aan je lichaam, en vanzelf dan aan de levensduur daarvan. Heel logisch, mechanisch.

Op de wandeling raken we daarom ook ademtechniek en looptechniek die het allemaal, ja allemaal, lichter maken. Best slim ‘on the long run’, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen.

Ga mee op inspirerende sessies die je extra diep laten genieten ook van Den Haag. De hele zomer lang op zaterdagochtenden, behalve op 15 juli. Loopt er een niet-Nederlands sprekende mee, dan is het in het Engels! Is that a problem? Pas dan meteen een van de technieken toe.
Kijk hier voor meer informatie over deze wandeling met Mindful Run Den Haag!

4655 getoond, 79 bekeken

2 thoughts on “Ontdek in de zomer verscholen groen in hartje stad met Mindful Run Den Haag

  1. dag Ina, dit is het eerste bericht over een nieuwe vorm, in dit geval een stadstour, al mindful runnende, en op zaterdagochtenden zijn er wandelende tours, steeds wat anders, er is zelfs een versie met elke ochrend een seasie in een week op het eiland Sardinië, maar ja, dat is geen Den Haag en daarom hier niets over! (‘ge luk-kig :))))

  2. Ik krijg sterk de indruk dat jullie zelf een belang hebben in deze runs, zo vaak wordt er aandacht aan besteed. Geen probleem, maar het zou netjes zijn om er dan onder de kop ‘advertorial’ over te berichten. Dan weten mensen dat het geen onafhankelijk bericht betreft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *