Parkeerplaatsen Den Haag omgetoverd tot groene oases op Parking Day

Parkingday foto persbericht

Foto persbericht

Op vrijdag 15 september 2017 strijkt het internationale fenomeen Park(ing) Day neer in Den Haag. Parking Day is een jaarlijks terugkerende interventie waarbij wereldwijd bewoners, initiatieven, creatieven, ontwerpers en kunstenaars, voor één dag parkeerplekken ombouwen tot kleine publieke parken.

Meer groen
In Den Haag worden tijdens Parking Day 20 parkplaatsen omgetoverd tot groene oases. Het doel van Parking Day Den Haag is om onder andere meer aandacht te vragen voor de noodzaak van minder c02 uitstoot en meer groen in de stad.

Routes
De parkjes zullen verrijzen op parkeerplekken langs twee strategische routes in het centrum van Den Haag. Route 1 loopt vanaf stations Hollands Spoor via de Stationsweg en Wagenstraat richting de binnenstad. Route 2 loopt door de altijd levendige Prinsestraat.

Meedoen?
Steek je zelf graag ook de handen uit de mouwen en wil je meedoen aan het initiatief? Meld je dan voor 15 september aan via info@parkingdaydenhaag.nl. Kijk voor meer informatie op de Parking Day Facebookpagina of ga naar de website.

7273 getoond, 179 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *