Restaurant Encore by Simonis opent deuren in Scheveningen op 11 juli 2017

Encore by SimonisDen Haag is steeds meer op weg om dé culinaire stad van de regio te worden. Eerder deze zomer openden nieuwe horecazaken als Jamie’s Italian, Hofhouse, en MingleMush al hun deuren. Vanaf dinsdag 11 juli 2017 komt er nóg een nieuwe horeca aanwinst bij. Namelijk Encore by Simonis!

Vis en vlees
Het nieuwe restaurant Encore by Simonis bevindt zich in de Tweede Binnenhaven van Scheveningen aan de Dr. Lelykade 5 en is inmiddels het zevende restaurant van de familie Simonis.

In tegenstelling tot het welbekende concept Catch by Simonis is de verhouding tussen vis en vlees op het menu meer in balans bij Encore. Variërend van vers gerolde sushi en beef tataki tot gewokte kreeft en malse steaks bereid in de houtskooloven. Zowel vis- als vleesliefhebber geniet hier van internationaal georiënteerde gerechten met een Aziatisch knipoogje. Tevens is het restaurant ook geschikt voor evenementen. Het evenementengedeelte biedt, afhankelijk van de opstelling, plaats aan 500 zittende personen en 800 staande personen.

Het interieur van Encore oogt strak en modern maar is toch sfeervol. Ga naar de Facebookpagina om alvast een kijkje achter de schermen te nemen.

6462 getoond, 1147 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *