Tips voor een heerlijke nazomer op Scheveningen

Bron: Pixabay

Bron: Pixabay

De zon zakt steeds vroeger in de zee, de lucht wordt kouder. Hier en daar valt zelfs al een blaadje van de bomen. Dikke regendruppels plenzen over het zand. Maar toch is het nog genieten op Scheveningen. En niet zo zuinig ook. Blijf niet onder de wol liggen dromen, kom ook nazomeren! Hier alle tips hoe je dat het beste kunt doen.

Strandtenten langs
Dit is nog je kans, om alle strandtenten gedag te zeggen. Ga nog een keer langs, voor een heerlijk hapje of lekker drankje.
Dit is de laatste maand dat je met je voeten in het zand kan eten waar je wilt. Na deze maand gaan ze dicht, die strandtenten. Maar dat is dan ook weer reden voor een feestje, dus houd je oren en ogen open en zorg dat je er bij bent!

Je ziet ze vliegeren
Een voordeel van de nazomer is ook dat er een aardig windje op kan steken! Dat is gunstig voor bijvoorbeeld het vliegerfestival.
En daar kijken we dan ook zeker naar uit, naar dat festival. Vliegerfestival Scheveningen is namelijk het grootste internationale vlieger evenement van Nederland. Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen zijn ten noorden (rechts) van De Pier de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Vrijwel elk jaar is de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen. Vanwege het fantastische schouwspel is het evenement een perfecte gelegenheid voor een leuk dagje uit of weekendje weg met kinderen aan het Scheveningse strand!
Op zaterdagvond is er ook een spectaculaire show, waar je ze ziet vliegeren met lichtjes. En naast kijken kan je ook zelf proberen te vliegeren en zijn er bijvoorbeeld workshops voor kinderen. Kortom een luchtig event, dat je niet wilt missen.

Waai uit
Maar het allerlekkerste wat je in de nazomer kan doen, is toch nog even komen uitwaaien op ons prachtige strand. Maak een mooie wandeling door de duinen, of langs de zee. Laat nog even het schuim langs je voeten spoelen. Luister naar het zingen van het duingras, of geniet van een prachtige zonsondergang.
Nu de woelige zee nog een beetje warm is, is een duikje ook echt een aanrader. Een warme douche kan er vast nog wel vanaf bij The Shore of Hart Beach. Kruip daarna nog een keer bij je favoriete strandtent op de stoel en met een glaasje wijn of thee in je handen geniet je van de nazomer zon op je gezicht!

Voor meer tips kijk je natuurlijk op www.buitengewoonscheveningen.nl!

5317 getoond, 100 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *