Twee foodcourts open naast Den Haag Centraal

MingleMush

Foto: Kim van der Beek

Het stationsgebied van Den Haag is twee foudcourts rijker. Eind juni is Hofhouse in de plint van het ministerie van Infrastructuur & Milieu geopend. Eerder in juni opende foodcourt Minglemush zijn deuren aan Anna van Buerenplein 712. Dat blijkt uit berichtgeving op de respectievelijke websites van de foodcourts. Hofhouse omvat acht restaurants en een bar op de begane grond van het gerenoveerde ministerie aan Rijnstraat 8 en 10. Hofhouse huurt 1.000 m2 van gebouweneigenaar Rijksvastgoedbedrijf.

Foodconcepten
Het foodcourt biedt foodconcepten van ontbijt, lunch, borrel en diner. De zes vaste foodunits zijn Toastable, saladbar SLA, Mad Mex, Noomi, Da Portare Via en Burgerz. De twee pop-up-restaurants zijn Lekkernijs en Zilt en Zalig. Hofhouse heeft 350 zitplaatsen in het transparante plintgebouw en op het terras. Minglemush opende begin juni al de deuren. Dit foodcourt aan het Anna van Buerenplein is gevestigd in het plintgebouw dat vastzit aan het onderwijs- en woongebouw voor Universiteit Leiden. Minglemush beschikt op een ruimte van 1.600 m2 over vijftien foodunits en drie bars. De ondernemers huren de ruimte van eigenaar Green. De ondernemers bieden naar eigen zeggen een ‘echte restaurantervaring’. De foodunits bieden onder meer aan Italiaanse pizza, Thai streetfood, Poké Bowls, hamburgers, Marokkaanse tajines en Poolse hapjes.

Bron: Vastgoedmarkt, 03-07-2017

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de websiteinfo@Steenworp.nl of 070-3141516.

5070 getoond, 353 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *