10/04 bijeenkomst ZZP-netwerk Loosduinen

Foto: Michel Heerkens

Ben je startend zelfstandig ondernemer? Op maandag 10 april 2017 van 14.30 tot 17.00 uur vindt er weer een gratis bijeenkomst plaats van ZZP-netwerk Loosduinen. Heb je zin om hier bij te zijn? Meld je aan via zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator). Dan ontvang je alle informatie.

ZZP-netwerk Loosduinen is een vrijwillig gerund initiatief om beginnende zzp’ers met elkaar te verbinden. Er zijn inmiddels 13 bijeenkomsten geweest op verschillende locaties in stadsdeel Loosduinen. Het netwerk is halverwege 2014 (in opdracht van STEK) opgezet door Bergmann Media binnen een groter project aangaande armoedebestrijding. Sinds begin 2015 valt het netwerk volledig onder de organisatie en coördinatie van Simone Bergmann.

Bijeenkomt ZZP-netwerk Loosduinen bij stadsboerderij Pluk op 10 oktober 2016.

Bijeenkomt ZZP-netwerk Loosduinen bij stadsboerderij Pluk op 10 oktober 2016. Foto: Michel Heerkens

Uitgangspunt
De rode draad tijdens de bijeenkomsten bestaat uit: het uitwisselen van kennis en ervaring, elkaar versterken (samenwerken), ruilen/delen. Er wordt altijd gewerkt met een programma, gepresenteerd door Simone Bergmann. De houding van de deelnemers is open, leergierig, onderzoekend. Meer over hen kun je ook vinden via het blog ‘HeartCoreBizz‘. Wie weet zit er een ondernemer tussen die je van dienst kan zijn, of met wie je zou kunnen samenwerken.

Samenstelling
Op dit moment is de helft van de deelnemers woonachtig in stadsdeel Loosduinen. Door de tijd heen hebben zich ook zzp’ers uit andere delen van Den Haag -zelfs hierbuiten- aangesloten. Je bent dus eveneens van harte welkom als je niet in Loosduinen woont. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is grofweg: 35-55+ jaar.

Social media
Los van de bijeenkomsten en HeartCoreBizz, is ZZP-netwerk Loosduinen ook te vinden via Twitter en Facebook. De Facebook Group is besloten, dus wil je hiervan lid worden, stel jezelf dan even voor via zzploosduinen@gmail.com. De groep heeft thans bijna 100 leden.

1606 getoond, 104 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *