16 december nieuw jongerenfestival AGGA UNITED in Den Haag

AGGA UNITEDPaard van Troje is nog altijd the place to be als het om muziek gaat. 16 december 2016 heb je wederom weer een goede reden om er te zijn. Er vindt dan namelijk het nieuwe en grootste jongerenfestival van Den Haag plaats: AGGA UNITED. Er komen een paar grote namen om op los te gaan. Zo treedt Lil’ Kleine op, bekend van zijn megahit Drank en Drugs, samen met DJ Johnny 500 en F1rstman. Host van de avond is Défano Holwijn.

Jongerencultuur centraal in AGGA UNITED

AGGA UNITED is een initiatief van stichting MJG die zich inzetten voor jongeren door hen te ondersteunen met banen zoeken, stageplekken en opleidingen. De afgelopen maanden hebben zij gebrainstormd met jongeren uit verschillende stadsdelen om te kijken wat er op dit moment onder jongeren populair was als het gaat om taal, muziek, kunst, dans en andere culturele zaken. Naar aanleiding van die antwoorden is AGGA UNITED georganiseerd. Met dit evenement streeft de stichting ernaar om de Haagse jongerencultuur centraal te stellen door middel van taal, muziek, kunst en dans.

Koop je kaartje

Dus kom 16 december naar AGGA UNITED in het Paard van Troje om even flink uit je plaat te gaan! Koop je kaartje (11 euro) hier. Kijk hier voor meer informatie.

314 getoond, 49 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *