1e editie MKB Groei Event Den Haag groot succes (video)

Woensdag 1 juni 2016 vond voor de eerste keer het MKB Groei Event in Den Haag plaats. Haagse ondernemers waren in groten getale aanwezig bij dit evenement in de Fokker Terminal.

MKB Groei Event Den Haag

Het MKB Groei Event Den Haag bood gelegenheid voor Haagse MKB ondernemers om inspiratie op te doen, kennis te delen en te netwerken. Daarnaast konden de ondernemers een workshop volgen die werd verzorgd door succesvolle Haagse ondernemers.

Succesverhaal Secrid en in gesprek met wethouder Karsten Klein
De gemeente Den Haag wil met het MKB groei Event ondernemers faciliteren om succesvol te zijn. Deelnemers kregen de kans in gesprek te gaan met wethouder Stedelijke Economie Karsten Klein over het verbeteren van de dienstverlening van de gemeente. Keynote speaker René van Geer, directeur van Secrid B.V. en winnaar van de Zilveren Ooievaar 2015, vertelde hoe hij van de Secrid Wallet de best verkochte portemonnee in Nederland maakte en hoe hij erin is geslaagd de portemonnee naar diverse landen te exporteren. Dagvoorzitter Pauline de Wilde o.a. bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam, presenteerde het evenement.

KarstenWethouder voor één dag
Tijdens het MKB groei Event mochten ondernemers hun mening geven over de manier waarop de Gemeente hen kan faciliteren om te groeien. Er werd vanuit het publiek gereageerd op verschillende prikkelende stellingen. Zo kwam naar voren dat als ondernemers voor één dag wethouder stedelijke economie zouden zijn ze graag iets zouden doen aan de bereikbaarheid van de stad, de leegstand in winkelgebieden en de regeldruk.

Unieke samenwerking tussen gemeente en ondernemers
Het MKB Groei Event Den Haag is een initiatief van de gemeente Den Haag in samenwerking met de Kamer van Koophandel, ONL, MKB Den Haag, VNO-NCW Den Haag, Haagsche Business Club, Haagse Communicatiekring, Stichting Binnenstad, Haags Ondernemershuis, VBM Businessclub, Businessclub Escamp/Segbroek, B2B4 Escamp, Belangenvereniging BLF, Belangenvereniging ZKD, BNI en de Ondernemerssociëteit Scheveningen.

Lees ook de blog van Asha Bechan: MKB Groei Event Den Haag 2016: Haagse ondernemers met een eigen verhaal

1926 getoond, 202 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *