22 oktober bijeenkomst ZZP Loosduinen voor starters

Maandag 22 oktober van 14.30 tot 17.00 (inloop vanaf 14.15) uur wordt de achttiende bijeenkomst van ZZP Loosduinen, een netwerk voor startende zzp’ers, gehouden. Wil jij jouw zakelijk netwerk uitbreiden met andere enthousiaste zelfstandig professionals? Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 17 oktober. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, doch alleen op aanmelding. Meld je je aan ontvang je ook alle updates (waaronder het programma) in aanloop naar de bijeenkomst. Drankjes voor eigen rekening. Locatie: Golf Ockenburgh, Wijndaelerweg 125, Den Haag.

Theo Vrolijk van de Kamer van Koophandel en sv Die Haghe doet tijdens de bijeenkomst op 9 april 2018 zijn presentatie ‘Klanten vinden, klanten binden’.

Doelgroep en achtergrond
ZZP Loosduinen is een dynamisch netwerk met zelfstandigen in uiteenlopende vakgebieden (van life coach tot horeca-adviseur, van grafisch vormgever, boekhouder tot zorgprofessional). Doelgroep is ‘startende zelfstandigen zonder personeel’, in de praktijk uitgegroeid tot een gezonde mix ‘startend-ervaren. De gemiddelde leeftijd is, grofweg: 35-55+ jaar. Deelnemers hebben dus vaak al een hoop levens- en werkervaring en zijn op latere leeftijd het avontuur van ‘ondernemerschap’ aangegaan. Een bijeenkomst heeft een vast programma met elevator pitches, presentatie(s), workshop en hierna borrelen. Rode draad: kennis uitwisselen, elkaar versterken, ruilen/delen (‘meer mogelijk met minder’). Denk wat dat laatste betreft bijvoorbeeld aan het delen van kantoorruimte of het barteren c.q. uitwisselen van producten of diensten.

Het netwerk was in 2014/2015 eigenlijk bedoeld als project om in enkele bijeenkomsten een groep zzp’ers bij elkaar te brengen binnen een groter project gericht op armoedebestrijding in stadsdeel Loosduinen (onder zzp’ers komt verborgen armoede voor…). Maar vanwege duidelijk gebleken enthousiasme en behoefte is het netwerk op eigen conto door Simone Bergmann, ook een ‘solopreneur, voortgezet. Zij zette het netwerk destijds ook op in opdracht van haar klant.

ZZP Loosduinen is gezellig, dynamisch, verrassend!

4 jaar ZZP Loosduinen!
Afgelopen zondag bestond ZZP Loosduinen precies 4 jaar. De allereerste netwerkbijeenkomst was op 7 oktober 2014 bij Pluk! Den Haag. Het netwerk heeft (nog) geen vaste locatie, vindt wel steeds plaats ergens in stadsdeel Loosduinen. Een groot deel van de deelnemers woont in Loosduinen en de aangrenzende stadsdelen Escamp en Segbroek. De rest van de zzp’ers komt uit andere delen van Den Haag en ook van hierbuiten, bijvoorbeeld Het Westland, Zoetermeer, Delft. Omdat het een no-budget netwerk betreft (gratis toegankelijk, geen lidmaatschap) bieden locaties hun ruimte zonder kosten aan. Drankjes en versnaperingen zijn wel voor eigen rekening van de deelnemers (mits je als locatie dit (deels) kosteloos wilt aanbieden). Heb jij of ken jij een locatie die hiervoor openstaat? Stuur een bericht naar zzploosduinen@gmail.com! In aanloop naar iedere bijeenkomst vindt er redelijk veel promotie plaats via website, social media (bijvoorbeeld dit blog). De tweemaandelijkse nieuwsbrief gaat uit naar ruim 100 zelfstandig professionals.

Een aantal leuke quotes:

“Veel passie en diepgang bij ZZP Loosduinen”

“Wanneer is de volgende bijeenkomst?! Ik vind het erg gaaf, omdat je altijd wel nieuwe ideeën en inspiratie opdoet en ook feedback krijgt”

“Ik vind dit écht een van de leukste netwerken, ik kom er altijd blij vandaan!”

De allereerste bijeenkomst van ZZP Loosduinen was op 7 oktober 2014 bij Pluk! Den Haag.

Aanmelden
Bij ZZP Loosduinen ben je het beste op je plek met een open mindset, interesse in andere ondernemers en het uitgangspunt ‘ik kom iets brengen’ (in plaats van ‘what’s in it for ME!?’). Dus, ben je inmiddels enthousiast? Meld je aan via zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator ZZP Loosduinen).  Ook als je dit keer niet kan, maar graag op de hoogte blijft van het netwerk, kun je dit zeker laten weten.

2984 getoond, 87 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *