3 x MEGA korting met je Hofpas!

De Hofpas is de leukste voordeelpas van Den Haag waarmee je voordeel, korting en extra’s krijgt bij meer dan 600 aangesloten winkels, restaurants, uitjes en diensten. Ontdek deze 3 mega voordelen op vertoon van je Hofpas!

1. Balanzs
Relax en ontspan bij yogastudio Balanzs. Balanzs biedt een variatie aan yogalessen, van rustig tot intensief. Er is een les voor iedereen en plezier staat voorop. Hofpasvoordeel: Balanzs DH, 5 yoga proeflessen voor €30,- i.p.v. €65,-.

resto-van-harte

Bron: Resto van Harte

2. Resto van Harte 
Het sociale buurtrestaurant waar mensen, verhalen en lekker eten samen komen. Resto is Het recept voor een betere buurt! Hofpasvoordeel: als je met 4 personen komt eten, betaal je maar voor 2 personen! Prijs 3 gangen diner €7,-.

3. The Pool 36
De plek om te poelen en darten voor zowel recreanten als competitiespelers. Dus voor een avondje uit met vrienden, kan je bij The Pool 36 terecht. Hofpasvoordeel: 2e uur poolen gratis! 2 uur poolen voor €9,- i.p.v. €18,- en je krijgt er ook nog eens een gratis Hofpas snackgarnituur als je 2 uur gaat poolen. Geldig van zondag t/m donderdag.

Benieuwd naar alle andere voordelen? Bekijk het voordeel bij jou in je buurt. Er is zo veel te beleven in en rondom Den Haag. Shop liever lokaal en houd de buurt levendig.

Ook profiteren van deze en meer dan 600 andere voordelen? Vraag De Hofpas gratis aan.

1947 getoond, 77 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *