3x leuke flexplekken in centrum Den Haag voor freelancers

Foto: Pixabay

Een van de vele voordelen van freelancer zijn is dat je vaak over de mogelijkheid beschikt om je werkplek waar je maar wilt te installeren, of het nu een strandtent op Scheveningen is of een heerlijk grasveldje in het Zuiderpark. In Den Haag zijn er volop leuke plekjes om als Freelancer of ZZP’er je dagelijkse werktaken te volbrengen. Is het freelancen nog vrij nieuw voor je en ben je nog op zoek naar een favoriete werkplekje? Bekijk dan hieronder 3 fijne suggesties voor flexplekken in Den Haag.

Filmhuis Den Haag
In het centrum van Den Haag bevinden zich veel koffietentjes die zich uitstekend lenen voor een flexplek, onder meer dankzij de gratis Wi-Fi en de optie om op elk moment warme, versie koffie te bestellen. Onder deze sfeervolle cafétjes valt ook het café in Filmhuis Den Haag, een ruime plek waar je zeven dagen in de week je laptop kunt neerplanten en prettig aan de slag kunt. Trakteer jezelf aan het eind van de dag op een mooie film en een heerlijk diner in het restaurant.

Eat Company Urban Work Café
De naam zegt het eigenlijk al. Dit koffietentje, gelegen aan de Torenstraat 98-112, is een plek waar je rustig je werk kunt doen en tegelijkertijd kunt genieten van heerlijke broodjes en salades, smoothies en warme koffie. Voor de inrichting is gekozen voor een urban stijl met veel hout, waardoor het interieur heel rustgevend oogt en je in een relaxte sfeer kunt werken.

Bleyenberg
Pal tegenover de Grote Markt bevindt zich het horecaconcept Bleyenberg, waar je o.a. beneden in het restaurant en in de rooftopbar (met terras) kunt werken. Daarnaast beschikt Bleyenberg ook over meerdere kantoorruimtes, waardoor het ook mogelijk is om hier vergaderingen te organiseren.

Behalve een fijne werkplek is het als freelancer ook belangrijk dat je over een mooi visitekaartje beschikt. Deze bestel je snel en gemakkelijk via www.drukland.nl.

336 getoond, 185 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *