4 leuke tips waar je deze winter kunt sporten op Scheveningen

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

De dagen worden kouder en de nachten langer. De drang om op de bank te hangen met een dekentje en een kopje thee wordt hierdoor groter. De zin om te sporten, die wordt helaas, je raadt het al, kleiner. Om je lichaam de winter door te helpen hebben wij alle activiteiten die je in beweging brengen op een rijtje gezet. Sporten op Scheveningen was nog nooit zo leuk!

Boulevard entertraining
Je ziet het wel eens op Scheveningen: puffende, zwetende, rood aangelopen mensen die over de boulevard of over het strand lopen met een schreeuwende trainer erachteraan (of voor). Talloze groepjes zijn er door de jaren heen bij gekomen. En iedereen die meedoet heeft vaak hetzelfde doel: fit worden of een paar onsjes minder. De trainers spelen in op dit doel, door hun training daar omheen te laten draaien.

En in het bos van al deze trainers, staat een boom van een vent(je) die het toch echt om iets anders laat draaien in zijn training. Daan Verver is met zijn creatieve manier van training geven, meer een entertrainer dan een trainer. Bij Beach Fit Skiffa wordt naast zweten en rennen ook heel wat afgelachen. Goed voor je buikspieren en je gelukshormonen, als je het ons vraagt.

Elke woensdagavond vanaf 20.00 verzamelen bij de rotonde bij Hart Beach. Dus waar wacht je nog op?

Een cool event
Het Cool Event Scheveningen heeft weer een prachtig winterparadijs gebouwd, waar je zeker in beweging kan komen om het warm te krijgen. Niet alleen staat er een schaats- en roetsjbaan. Ook kan je meedoen aan leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Ook dit jaar organiseert Cool Event in samenwerking met Max Health Club de Cool Event Ice Challenge & Bootcamp! Neem op zondag 19 november óf op zondag 7 januari deel aan de Ice Bootcamp. Voor de daredevils zal er ook een ijsbad aanwezig zijn, durf jij?!

Vanaf 9.00 in de ochtend kan je opwarmen in de kou, we zien je op het ijs!

Run achter de duinen
Kom in de beentjes voor deze gratis run door Scheveningen op woensdag 22 november, RUN#12! Het is een kans om Scheveningen te zien zoals nooit tevoren. Vergeet natuurlijk niet je lampje om goed zichtbaar te zijn. De run begint namelijk om 19.30, dan is het al donker. Ook dit keer kan je weer kiezen uit 2 afstanden: 6 of 9 km. Het tempo zal voor iedereen te doen zijn want genieten van deze run staat (of rent) voorop.

Aangezien het geen wedstrijd is maar een social run blijven alle deelnemers achter de voorste begeleiders. Dus kom ook de benen strekken langs zee, je wordt niet thuisgebracht!

Op de kop
Yoga is heerlijk omdat je inspant om je te kunnen ontspannen. Bij Yogaseads organiseren ze regelmatig leuke workshops naast de reguliere lessen.

Als je altijd al de handstand op je hoofd hebt willen leren, dan is dit je kans! Deze pose is gezond voor het lichaam, en een uitdaging om te leren. Dus zet je wereld op zijn kop en kom naar deze workshop bij Yogaseads!

Wil je nog meer leuke tips om de winter door te komen? Kijk dan op www.buitengewoonscheveningen.nl!

3951 getoond, 220 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *