4x shared dining in Den Haag

Foto: Pixabay

Een van de laatste trends in foodland is het concept van shared dining, waarbij je kleinere porties geserveerd krijgt om te delen met anderen. Ben jij fan van dit concept of zou je het wel een keer willen uitproberen? Zie dan hieronder 4 leuke tips voor shared dining in Den Haag!

Jamey Bennett – Plaats 11 (centrum)
Kitchen en Bar Jamey Bennett wordt gezien als de internationale huiskamer van Den Haag. De dinerkaart bestaat uit verfijnde gerechten die bereid worden met het oog om gedeeld te worden. Naast lunch en diner is het bij Jamey Benett tevens mogelijk om een uitgebreid ontbijt en diverse snacks te bestellen. Aan de bar kun je jezelf trakteren op lekkere koffie van de barista, diverse wijnen en speciaalbieren, en heerlijke cocktails.

Papa Eatalia – Grote Markt 1 (centrum)
Een nieuw restaurant op de Grote Markt waar je terecht kunt voor lunch, diner of een gezellige borrel. Papa Eatalia geeft een Italiaanse twist aan shared dining. Met verse ingrediënten worden de lekkerste Italiaanse gerechten klaargemaakt om met je tafelgenoten te delen. Daarnaast beschikt Papa Eatalia over een breed assortiment aan Italiaanse wijnen. Je kunt hier ook terecht voor een zalige High Wine.

SALT Coastal Bistro & Bar – Zwolsestraat 2 (Bilderberg Europa Hotel Scheveningen)
Vlakbij het strand van Scheveningen vind je in het Bilderberg Europa Hotel het vernieuwde restaurant SALT. De naam van het restaurant is niet voor niets gekozen. De gerechten worden hier namelijk bereid met toevoeging van bijzondere soorten zout. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen.

The Old Jazz – Aert van der Goesstraat 7 (Statenkwartier)
Het populaire café The Old Jazz is pas geleden weer heropent als restaurant met een internationale keuken. Het menu speelt mooi in op de food sharing trend. Gerechten worden in kleine porties geserveerd met het doel ze te delen met mede-tafelgenoten. Naast een uitgebreide wijnkaart is er tevens een bier- en cocktailkaart, wat het restaurant een ideale plek voor een borrel maakt.

1406 getoond, 326 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *