5x lekkere burgers in Den Haag

Foto: Pixabay

Met de komst van 5 Guys Burgers and Fries aan het Spui is het meer dan ooit duidelijk hoeveel we in Den Haag genieten van hamburgers. Het onlangs geopende Amerikaanse Fastfood restaurant is dan ook niet de enige eetplek waar je jouw burgerwensen kunt vervullen. Mocht je de rij bij 5 Guys Burgers and Fries momenteel nog te lang vinden, zie dan hieronder 5 smaakvolle alternatieven!

Burgerz – Prinsestraat 23 (centrum) en Schookerweg 39 (Scheveningen)
Een hippe burgertent die doet denken aan een Amerikaanse diner. Alle burgers en elke salsa en saus wordt vers gemaakt in de keuken. De broodjes worden iedere dag door de lokale bakker geleverd. Op het menu staan tal van verschillende burger combinaties. Daarnaast serveren ze ook heerlijke milkshakes, biertjes en wijn.

De Vegetarische Snackbar Den Haag – Stationsplein 5a
Menig persoon denkt meteen aan vlees als ze denken aan een burger. Bij de Vegetarische Snackbar serveren ze echter vegetarische en veganistische burgers waar je ook als vleesliefhebber ongetwijfeld van zult genieten. Zo maken ze overheerlijke kipburgers, waarbij de kip niet eens echt kip is, maar plantaardig!

Ich Bin Ein Hamburger Den Haag – Prins Hendrikstraat 52
Pas in 2015 geopend in Den Haag, maar inmiddels al een gevestigde naam in het Zeeheldenkwartier. Wat deze eettent zo bijzonder maakt, is dat ze naast een specialisatie in burgers ook gespecialiseerd zijn in wijnen. Het restaurant is chique ingericht en ook de burgers zijn chiquer dan je waarschijnlijk gewend bent.

Tios Burgers & Bites – Deltaplein 626
Je vindt dit eetcafeetje aan de boulevard van Kijkduin, wat het meteen een fijne eindbestemming maakt voor een gezellig dagje naar het strand. Burgers komen van de houtkoolgrill en je hebt keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Met een capaciteit tot wel 150 personen is Tios Burgers & Bites tevens een perfecte locatie voor o.a. feesten, recepties en bedrijfsborrels. Daarnaast organiseren ze ook weleens Stand-Up Comedy Shows en Walking Dinners.

Big Burgers on Wheels – Laan van Meerdervoort 638
De winnaar van de DenHaagDirect Uitblinker verkiezing ‘waar eet je de lekkerste burgers in Den Haag’ mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Big Burgers on Wheels doet hun naam eer aan. De BIG BURGERS die ze klaarmaken hebben namelijk een gewicht van 250 gram, zijn gemaakt van 100% rundvlees en hebben een bun van 15 cm en flink wat beleg erop. De burgers zijn van uitstekende kwaliteit en de bezorgservice levert heel nauwkeurig. Naast de BIG BURGERS waar ze bekend om staan, maken ze ook de kleinere LADY BURGER. Het menu houdt tevens rekening met de wensen van kinderen.

Waar vind jij dat ze de lekkerste burgers in Den Haag maken? Laat onder de blog jouw tip achter!

4435 getoond, 191 bekeken

One thought on “5x lekkere burgers in Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *