7 Februari 2018: informatieavond Huis kopen in Spanje

Huis kopen in spanje informatieavond mevrouw de aankoopmakelaar

Bron: Shutterstock (CC 2.0)

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in een ander land zoals Spanje. U kunt uiteraard een advocaat inschakelen, deze gaat echter niet voor u op zoek naar een woning of daadwerkelijk met u mee. Dat doet Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona wel!

U kunt profiteren van deze unieke samenwerking. Onze aankoopmakelaar Esther van Heteren kan vanuit Nederland uw woonwensen in kaart brengen. Vanuit Nederland gaan uw woonwensen naar onze aankoopmakelaar Elles Hooft van Huysduynen van onze vestiging Barcelona in Spanje. Zij gaat voor u op zoek en nodigt u uit voor een bezoek aan Spanje en enkele van uw droomhuizen in de regio waar u zoekt.

Op 7 februari 2018 kunt u in Nederland kennismaken met onze aankoopmakelaars op onze informatieavond Huis kopen in Spanje. Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan kunt u zich aanmelden via barcelona@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl

Zonder zorgen een huis aankopen doet u met de onafhankelijke en deskundige begeleiding van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een goed gesprek.

2118 getoond, 54 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *