7 juni 2017: Buitenspeeldag en Schoolkorfbal bij Lynx

poster-schoolkorfbalOp woensdag 7 juni 2017 is het weer tijd voor het schoolkorfbaltoernooi en de buitenspeeldag op Sportpark Boswijk aan de Laan van Kans. De activiteiten beginnen om 13:00 uur en het is afgelopen om 17:00 uur. Kinderen uit Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp worden via de basisscholen uitgenodigd voor het evenement.


Groep 1-2
Voor de kinderen van groep 1-2 is er een echt Kleuterplein waar zij sportieve spelletjes kunnen doen. Bij de spellen staat de kern van Lynx’ Kangoeroe Klup centraal: rennen, springen, mikken en gekke dingen doen met de bal.

Groep 3-8
Kinderen uit de midden en bovenbouw kunnen samen met hun klasgenoten een korfbalteam samenstellen om deel te nemen aan het schoolkorfbaltoernooi. Zij spelen vervolgens wedstrijden tegen andere kinderen van dezelfde leeftijd.

Buitenspeeldag
Op de betonvelden van sportpark Boswijk gaan we allemaal leuke spelletjes doen zoals spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, stoepkrijten en nog veel meer!

Aanmelden
Alle kinderen uit Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp krijgen deze week een brief mee naar huis. Zij kunnen het strookje onder de brief voor vrijdag 19 mei inleveren bij hun juf of meester. Heeft u geen brief ontvangen, dan kunt u er een uitprinten vanaf de website van de korfbalvereniging: www.lynx-korfbal.nl

403 getoond, 64 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *