7500 bezoekers op het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival 2015

Schermafbeelding 2015-11-30 om 11.06.49

De 13e editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival werd op zaterdag 28 november druk bezocht. Het ‘Ooievaarsfestival’ pakte weer groots uit met gratis optredens en workshops op het gebied van kunst en cultuur voor alle leeftijden en voor het hele gezin. Er was een uitgebreid podiumprogrammering, gratis workshops en een informatiemarkt.

Startschot 
Wethouder Rabin Baldewsingh (SWWS) van de gemeente Den Haag opende het festival officieel. Daarna nodigde hij zijn collega’s Nadine Stemerdink, wethouder Werk en Inkomen van Leidschendam-Voorburg en wethouder Björn Lugthart, wethouder Sociale Zaken van Rijswijk ook uit op het podium. Gezamenlijk gaven zij het startschot voor een bruisende editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival voor iedereen, maar speciaal voor Ooievaarspashouders uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Zang, dans, muziek en meer
Het uitgebreide podiumprogramma bestond uit optredens van diverse dansstudio’s, optredens uit verschillende culturen, pop, musical en een sing-along met Wieteke van Dort. Er waren workshops voor alle leeftijden, waaronder zang, dans, muziek, tekenen, schilderen en nog veel meer en op de informatiemarkt presenteerden zich 40 organisaties! Tussen alle activiteiten door kon men genieten van een betaalbaar hapje en/of drankje op het binnenterras van Resto VanHarte.

357 getoond, 60 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *