8 februari 2018: Surf Film Nacht – ‘Bunker 77’ bij Filmhuis Den Haag

Bunker 77 surf film nacht filmhuis den haag

Bron: site screenshot filmhuis den haag

In samenwerking met Nouvague presenteert Filmhuis Den Haag dé Surf Film Nacht met: Bunker 77. Met na afloop een optreden van Sunfire. De film Bunker 77 is het wilde, waargebeurde verhaal van The man, The myth, The legend: Bunker Spreckles.

De stiefzoon van Hollywoodster Clark Gable en erfgenaam van miljoenen dollars maakt naam als één van de meest controversiële surfers ooit. Hij danst op de golven, zoekt de grenzen op van de gevaarlijkste golven van Hawaï en baant zich een weg door Los Angeles vol met beroemdheden, decadentie en roekeloze experimenten.

Surf Film Nacht: BUNKER 77 Teaser 1 from NOUVAGUE on Vimeo.

Regisseur Takuji Masuda werkte meer dan twaalf jaar aan deze ongeëvenaarde documentaire. Op donderdag 8 februari 2018 speelt de band Sunfire na afloop van Bunker 77 in ons café. Deze enthousiaste en zeer getalenteerde band speelt Alternative Western Folk geïnspireerd door o.a. Americana, Roots, en Blues.

Als vier troubadours geeft Sunfire je een kijk in de wereld van The Old West door middel van meeslepende verhalen en een aanstekelijke energie, gevangen in hun unieke sound. In november 2017 brachten ze ‘Jordan’ uit, een single die hun unieke sound, meeslepende verhalen en zeer aanstekelijke energie met overtuiging aan je bewijst.

Mis deze Surf Film Nacht dus niet!

Wil je op de hoogte blijven van de Surf Film Nacht? Like ons dan op Facebook.

2990 getoond, 73 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *