9/04 bijeenkomst ZZP Loosduinen

Op maandagmiddag 9 april 2018 vanaf 14.30 uur vindt de 17e bijeenkomst plaats van ZZP Loosduinen bij sportvereniging Die Haghe op Sportpark Ockenburgh. Het clubhuis is ook een van de Buurthuizen van de Toekomst in Den Haag. Ben je startend zzp’er? Op zoek naar verbinding met andere enthousiaste, gedreven ondernemers? Aanmelden is verplicht. Mail naar zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator) en ontvang alle informatie. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 2 april! De entree is gratis, drankjes voor eigen rekening.

Presentatie José v.d. Bosch, De Hofpas tijdens bijeenkomst ZZP Loosduinen op 15 november 2017.

Presentatie José Bosch, De Hofpas tijdens bijeenkomst ZZP Loosduinen op 15 november 2017.

De rode draad tijdens de bijeenkomst is zoals altijd: kennis uitwisselen, elkaar versterken, ruilen/delen (‘met minder meer mogelijk’). Meer informatie over het netwerk vind je hier of lees het interview met organisator/coördinator Simone Bergmann, mét quotes van ondernemers uit het netwerk. ZZP Loosduinen richt zich vooral op verbinding en biedt aan recent gestarte zzp’ers een ‘oefenveld’ om zichzelf met hun product of dienst te laten zien. Bijeenkomsten worden tot nu toe steeds op andere locaties gehouden binnen stadsdeel Loosduinen. Dit keer heeft Die Haghe het netwerk enthousiast benaderd om bij hen eens een bijeenkomst te houden.

Programma
Het programma bestaat globaal uit:
1. elevator pitches van diverse zzp’ers (na elke pitch is er gelijk tijd voor een eerste vraag/reactie uit de groep).
2. een presentatie.
3. een workshop.
Hierna is er altijd ruimte voor een drankje doen, onderling informatie uitwisselen (bijv. visitekaartjes, flyers etc.). De presentator & timekeeper is: Simone Bergmann.

De gemiddelde leeftijd van deze ‘heartcore’ ondernemers is grofweg 35-55+ jr. De vakgebieden, met name in de dienstverlening, zijn uiteenlopend. ZZP Loosduinen vind je ook op Instagram, Twitter en dit blog. Er is tevens een besloten Facebook Group. Wil je hier als zzp’er lid van worden, stel jezelf dan even voor via zzploosduinen@gmail.com.

Blijf als zzp’er niet teveel thuis ‘broeden’, ontmoet anderen en laat je inspireren, informeren, verrassen! Meld je snel aan en zet de datum direct vast in je agenda!

743 getoond, 115 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *