Aankoopmakelaar van de maand voorgesteld: Jeannet Kleine Staarman

Jeannet Kleine Staarman aankoopmakelaar
Het is weer tijd om een van onze makelaars aan u voor te stellen. Deze maand stellen wij u graag voor aan onze aankooopmakelaar in Den Haag: Jeannet Kleine Staarman

Waarom ben jij aankoopmakelaar geworden?
Aankoopmakelaar worden is eigenlijk voortgevloeid uit mijn activiteiten als verhuurmakelaar. Meerdere ex- huurders vroegen mij of ik ze ook kon begeleiden bij de aankoop van een woning. Het hele traject van zoeken naar de perfecte match tussen klant en woning is wat ik zo ontzettend leuk vind om te doen en de raakvlakken hierin liggen zowel bij verhuur als aankoop.

Het mooie aan aankoop is dat je vaak deel uit maakt van 1 van de belangrijkste beslissingen van iemand in zijn leven, dat maakt het extra speciaal! Daarnaast is het ook interessant om voor beleggers te zoeken naar een goede aankoop voor de verhuur. Kortom, de diversiteit maakt het een mooi vak!

Hoe is de huizenmarkt op dit moment in jou regio?
De markt in de regio Den Haag is lastig momenteel, het aanbod droogt op en de overbiedingen zijn aan de orde van de dag. Waar ik ook regelmatig tegen aanloop nu is dat klanten die 100% willen financieren met een voorbehoud nog weinig kans maken. Dat is enorm frustrerend, deze klanten zijn ècht serieus op zoek naar een woning en het verkrijgen van een hypotheek is geen enkel probleem alleen de verkopers kiezen voor de ‘snelle’ beslisser.

Welke bijzondere ervaring heb je recent gehad tijdens de aankoop van een woning?
Recent had ik een kennismakingsgesprek met een dame alleen, ze wilde haar zoektocht zelf uitvoeren en mij erbij betrekken als ze daadwerkelijk een leuke woning gevonden had. Deze optie bieden wij bij Mevrouw de Aankoopmakelaar dus zogezegd zo gedaan. Na meerdere bezichtigingen die uiteindelijk toch niet de perfecte match waren gaf mijn klant aan dat een collega op haar werk verkoopplannen had. Hierop volgend hebben we op een zaterdag een uitgebreide kennismakingsbezichtiging ingepland.

Na vervolgens een bouwkundige keuring te hebben laten uitvoeren, woning van vòòr 1900, en alle stukken goed doorgenomen te hebben, heb ik voor mijn klant deze leuke woning aangekocht! Voor de markt uit dus en zònder verkoopmakelaar. Een leuk, uitdagend en vooral ook bevredigend traject. Mijn klant helemaal in haar nopjes want als dit huisje op de markt was gekomen dan hadden ze in de rij gestaan voor deze woning en verkoper tevens heel content aangezien die nu met een gerust hart verder kon met haar nieuwbouwproject.

Zonder zorgen een huis aankopen doet u met de onafhankelijke en deskundige begeleiding van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een goed gesprek.

1543 getoond, 102 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *