Activiteiten en evenementen Den Haag december 2017

Foto: Richard Mulder

Foto: Richard Mulder

De laatste maand van 2017 is in aantocht. Cool Event Scheveningen, Carnivale Den Haag, Royal Christmas Fair… er valt weer genoeg te beleven in Den Haag in december. Zie onderaan een overzichtje van enkele activiteiten en evenementen die je absoluut niet wil missen. Heb je zelf nog tips voor een leuk evenement? Vul dan gerust aan in de reacties onderaan de blog!

Cool Event Scheveningen – t/m 14 januari 2018
Tot en met 14 januari 2018 staat Scheveningen in het teken van het Cool Event 2017. Tijdens het Cool Event worden er diverse winterse activiteiten georganiseerd en kan er geschaatst worden op de overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein. Vanaf 2 december 2017 gaan ook de Ice Roetsjbaan en Ice Expo op de boulevard open.

Ontsteking lichtjes kerstboom Lange Voorhout – 7 december 2017
De kerstverlichting van de kerstboom aan het Lange Voorhout zal weer feestelijk ontstoken worden op donderdag 7 december. De ceremonie wordt gehouden van 17:30 tot 18:15 uur. Diverse zangkoren geven voor het Esschermusem gratis optredens en er wordt heerlijke bisschopwijn en warme chocolademelk geschonken.

Rootz Winterbierfestival 2017 – 8 t/m 10 december 2017
Diverse brouwerijen en leveranciers komen voor de vierde maal samen om jou te trakteren op 80 verschillende (winter)bieren van de tap. Je bent van harte uitgenodigd om mee te genieten van de Chalets, poffertjes, winter bbq en live muziek. De entree is gratis.

Royal Christmas Fair Lange Voorhout – 15 t/m 24 december 2017
De gezellige Royal Christmas Fair is ieder jaar weer een van de leukste kerstmarkten in Den Haag. De kerstmarkt staat bol van de kraampjes met lekkere winterse hapjes en originele kerstcadeautjes. Naast het happen en inslaan van kerstinkopen geniet je op de Royal Christmas Fair tevens van de meest schitterende (kerst)optredens!

Grote Kerst-Sing-A-Long 2017 – 17 december 2017
Op zondag 17 december 2017 vindt van 20.00 tot 22.00 uur de 3e editie plaats van de grote Kerst-Sing-A-Long in het Atrium Den Haag. Onder leiding van pianist en dirigent Gregor Bak brengt een kerstkoor bestaande uit zangtalenten uit Den Haag en omstreken bekende Nederlandse en Engelse kerstliederen ten gehore. Daarnaast geeft ‘dramatisch sopraan’ Francis van Broekhuizen een bijzonder gastoptreden. Bekijk de foto’s van de Kerst-Sing-A-Long 2016 om alvast in de stemming te komen!

Home made Winter Market Hofkwartier Den Haag – 17 december 2017
De Home made winter market in het Haagse Hofkwartier is een uiterst sfeervolle en sprookjesachtige wintermarkt. De in Dickens style geklede kerstmarkt trekt elk jaar hordes bezoekers. De kraampjes staan vol met curiosia, kunst en creatieve-, vintage- en designproducten. Voor iedereen is er hier wel wat leuks te vinden. Natuurlijk wordt er ook voor live muziek gezorgd. Bij diverse stands kun je terecht voor lekkere hapjes, drankjes en Glühwein. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Carnivale Den Haag – 27 t/m 30 december 2017
In de periode tussen kerst en Oudejaarsdag brengt Carnivale Den Haag oude kermisattracties naar het Haagse Huijgenspark. Vuurspuwers, burlesque danseressen, magiërs en De Man van 1,5 miljoen Volt zorgen ervoor dat jij je in de kerstvakantie geen moment verveelt.

Vaar mee met de Willemsvaart in december
In de maand december organiseert de Willemsvaart speciale boottochten. Zo zijn er Lichtjesvaarten naar Scheveningen, Kaasfondue tochten en een Oudejaarsvaart op 31 december.

Lees ook: Wat is er te doen met Oud en Nieuw 2017 – 2018 in Den Haag?

7013 getoond, 1669 bekeken

One thought on “Activiteiten en evenementen Den Haag december 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *