Activiteiten en evenementen in Den Haag februari 2018

Evenementen Den Haag

Het Chinees Nieuwjaar is altijd een groot feest in Den Haag Foto: Richard Mulder

Bekijk hieronder de leukste activiteiten en evenementen in Den Haag in februari. Mis je nog een leuke activiteit? Laat dan onder de blog een reactie achter!

Taartrovers Film Festival – 3 en 4 februari 2018
Filmhuis Den Haag presenteert een zintuigen prikkelend kinderfestival vol fantasierijke films en creatief spel voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Dit jaar met het thema Lettersoep & Prentenkoek.

Super Bowl live O’Casey’s – 4 februari 2018
Fan van de Superbowl? Bekijk Superbowl 2018 live in O’Casey’s Irish Pub in Den Haag!

Feel at Home in The Hague – 4 februari 2018
Het grootste evenement voor expats in Den Haag. Maar liefst 150 standhouders, artiesten, presentators en fondsenwervers verzorgen een speciale mix van informatie, animatie en entertainment. Leuk voor het hele gezin.

Broederliefde in het Paard – 9 februari 2018
Rapgroep Broederliefde keert vrijdag 9 februari terug naar het Paard als onderdeel van hun ‘We Moeten Door’ club tour. Tickets zijn de koop via de website van het Paard.

Rondleiding Cars Jeans Stadion, ADO Den Haag – 10 februari 2018
Benieuwd naar de geschiedenis van ADO Den Haag? Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van het Cars Jeans Stadion. Pak dan nu je kans en schrijf je in voor de rondleiding. Je krijgt onder meer de plekken te zien die bezoekers normaal gesproken niet mogen betreden.

Opbouw Ringen aan Zee: 12 feb. t/m 12 april 2018
Op maandag 12 februari beginnen twee graafmachines aan de opbouw van de twintig zandringen op het strand van Scheveningen. De twintig zandringen worden gemaakt in het kader van het ‘Feest aan Zee’ en staan symbool voor het 200 jarig bestaan van Scheveningen als badplaats.

Chinees Nieuwjaar Den Haag 2018 – 17 februari 2018
Het Chinees Nieuwjaar wordt op zaterdag 17 februari weer groots gevierd in Den Haag. De openingsceremonie wordt traditioneel gehouden op het Spuiplein en in de middag zijn er optredens van Chinese en Nederlandse artiesten. Het evenement is gratis toegankelijk.

HHS#Connected – 23 februari 2018
Op vrijdag 23 februari viert de Haagse Hogeschool zijn 30 jarig bestaan met een spectaculair muziekfeest voor studenten.

What the Fork?!? – 24 en 25 februari 2018
Foodtruck festival What the Fork?!? keert in het laatste weekend van februari terug naar de pier in Scheveningen. Trakteer jezelf op heerlijke gerechten en geniet van de Handmade & Delicatessen markt. Een uitgebreid muziekprogramma met dj’s en livemuziek maakt het festival extra gezellig.

Heb jij nog een leuke tip over evenementen in Den Haag? Laat het weten in een reactie hieronder!

Lees ook: Festivals en evenementen Den Haag agenda 2018

5854 getoond, 1758 bekeken

One thought on “Activiteiten en evenementen in Den Haag februari 2018

  1. Zaterdag 10 februari 18.00 uur Valentijns-theaterdiner bij Buitenplaats Ockenburgh in Kasserie OCK. Een ode aan de liefde met een 5–gangen diner, en een theaterspektakel met zang, dans, liefdesgedichten en cabaret tussen de gangen door. Zoetsappig? Helemaal niet! Vooral veel humor, verrassingen en bijzondere Valentijnsgerechten in het diner.
    Reserveren via http://www.buitenplaatsockenburgh.nl/open-podium/
    Kosten € 40,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *