Activiteiten en evenementen in Den Haag januari 2018

Foto: Casper van Dort (Persbericht)

Foto: Casper van Dort (Persbericht)

DenHaagDirect wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

In de eerste maand van het nieuwe jaar is er weer meteen van alles te beleven in Den Haag. Bekijk hieronder de leukste activiteiten en evenementen op een rijtje. Mis je nog een leuke activiteit? Laat dan onder de blog een reactie achter!

– Cool Event Scheveningen: t/m 14 januari 2018
Het winterparadijs Cool Event Scheveningen is nog tot en met zondag 14 januari te bezoeken. Je kunt schaatsen op de 600m2 grote schaatsbaan voor het Kurhaus, roetsjen over de 30 meter lange ijsroetsjbaan en genieten van de prachtige ijsbeelden bij de ICE Expo.

Het Groot Kerstcircus Den Haag – t/m 7 januari 2018
Het Groot Kerstcircus prijkt nog tot en met zondag 7 januari op het Malieveld in Den Haag en is zoals altijd jaar weer een trakatie voor het hele gezin. Bijzondere spektakels en wervelende circusact zullen je adem wegnemen.

Open Dag Rotterdamsebaan: 13 januari 2018
Op het bouwterrein van de Rotterdamsebaan vindt tussen 12.30 en 16.30 uur een open dag plaats. Bezoekers kunnen tijdens de open dag de tunnelboormachine, waarmee de Victory Boogy Woogietunnel geboord gaat worden, bezichtigen. Ook is het mogelijk om door middel van een 3D-Bril door een speciaal museum te lopen, waar alle archeologische vondsten die op de bouwlocatie verzameld zijn bezichtigd kunnen worden.

Paintbar Rootz at The Harbour: 17 januari 2018
Altijd al willen leren schilderen? Kom dan op 17 januari naar Rootz at the Harbour in Den Haag voor een schilderlesje van Paintbar. Maak je maar vast op voor een gezellig, creatief avondje uit onder het genot van een hapje en drankje.

Writers Unlimited Winternachten 2018: 18 t/m 21 januari 2018
Writers Unlimited is een internationaal literatuurfestival dat schrijvers, journalisten, denkers, dichters en publiek bij elkaar brengt om samen in gesprek te gaan over onderwerpen als literatuur, kunst, wetenschap en samenleving. Uiteraard is er ook ruimte voor optredens, films en muziek. Het thema van deze 23e editie: het verlangen naar een daadkrachtig wij-gevoel.

Puinduinrun: zondag 28 januari 2018
De Puinduinrun is een klim-crossloop van 3,2km (1 ronde), 6.3km (2 ronden) en 9.4km (3 ronden) over de Puinduinen in de buurt van Kijkduin. De inschrijving is sinds 1 november 2017 open. Het maximaal aantal deelnemers dat mee kan doen is 550. Naast ereprijzen zijn er voor de eerste drie heren en dames van elke afstand ook geldprijzen te winnen. De minimale leeftijd om mee te doen is 16 jaar.

Heb jij nog een leuke tip over evenementen in Den Haag? Laat het weten in een reactie hieronder!

Lees ook: Festivals en evenementen Den Haag agenda 2018

6819 getoond, 1086 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *