Activiteiten en evenementen in Den Haag juli 2017

De Parade Den Haag

Foto: HenderShots.nl 2013 ©

De zomer is in volle gang en er is genoeg te beleven in Den Haag komende maand. Pak je agenda er maar vast bij en zie onder het overzicht van de leukste activiteiten en evenementen in Den Haag in de maand juli 2017.

Zeeheldenfestival 2017 (28 juni t/m zondag 2 juli)
Wat ooit begonnen is als een klein buurtfeestje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de gezelligste meerdaagse festivals van Den Haag. Op dit festival geniet je vijf dagen lang van muziek, straattheater en eten en drinken. Er staan diverse kraampjes op het terrein en ook zijn er tal van diverse activiteiten voor kinderen. Of je nou wel of niet uit het Zeeheldenkwartier komt, het Zeeheldenfestival mag en wil je niet missen!

Haagse Wereld Hapjes (30 juni t/m 2 juli)
Vrijdag 30 juni barst de eerste editie van het smaakvolle festival Haagse Wereld Hapjes los! Tijdens het festival geniet je drie dagen lang van heerlijke lekkernijen en prachtige muziek. Tevens worden er voor kinderen activiteiten georganiseerd en houden de restaurants rekening met de kinderwensen.

Hardloopevenement Bubbel Run in Zuiderpark (1 juli)
Op zaterdag 1 juli vindt in het Zuiderpark de 1e editie van het nieuwe hardloopevenement Bubbel Run plaats. Bijzonder aan dit hardloopevenement is dat je onderweg drie zones tegenkomt waar een schuimbad is aangelegd. Het schuim vliegt je letterlijk om de oren.

Bonfire Beach Fest (1 en 2 juli 2017)
In het weekend van 1 en 2 juli vindt op Scheveningen de 1e editie van het BonFire Beach Fest plaats. Het strand van Scheveningen wordt in dit weekend van de haven tot aan het Zwarte Pad getransformeerd tot een groot festivalterrein. Het festival is gratis te bezoeken.

ReShare Fashion Show (7 juli 2017)
Op 7 juli 2017 vindt om 17.00 uur in Het Koorenhuis de ReShare Fashion Show plaats. Het is de eerste keer in Den Haag dat de ReShare Store van het Leger des Heils een Fashion Show houdt met vintage kleding. De modellen die de kleding showen zijn vrijwilligers.

De Parade Westbroekpark (7 t/m 16 juli 2017)
De Parade is een rondreizend theaterfestival met jaarlijks ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op het programma, waarvan het merendeel speciaal voor de Parade gemaakt is. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag tevens een KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops speciaal gericht op kinderen.

Paleis Noordeinde zomeropenstelling 2017 (15 t/m 29 juli)
In juli 2017 gaan de deuren van het Paleis Noordeinde weer open voor het publiek en zijn ook de Koninklijke Stallen weer te bezichtigen.

The Hague Open (17 t/m 23 juli)
Van 17 t/m 23 juli vindt op de Mets Banen in Scheveningen het The Hague Open 2017 tennistoernooi plaats. Het is het derde grootste tennisevenement van Nederland met iedere dag een programma boordevol gezellige activiteiten die leuk zijn voor jong en oud.

Heb jij nog een leuke tip over evenementen in Den Haag? Laat het weten in een reactie hieronder!

Lees ook: Festivals en evenementen Den Haag agenda 2017

6942 getoond, 1818 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *