Activiteiten en evenementen in Den Haag maart 2017

what the fork scheveningen
Laatst bijgewerkt:
 22 maart 2017

Hieronder een overzicht van de leukste activiteiten en evenementen in Den Haag in maart 2017.

 • The Hague Grand Prix (vrij 3 maart 2017)
  Een meerdaagse zwemwedstrijd in zwembad het Hofbad in Den Haag, waar toppers uit de zwemwereld te zien zijn.
 • NN CPC Loop Den Haag (zo 12 maart 2017)
  Op 12 maart 2017 vindt de 43ste editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Jong en oud, scholen en bedrijven, voor iedereen is er een geschikte afstand in de Hofstad.
 • Noordeinde Nocturne (zat 11 maart 17:00 – 22:00, Noordeinde)
  Zaterdag 11 maart is het weer feest op het Noordeinde. Dan vindt namelijk de inmiddels 11e editie plaats van het Noordeinde Nocturne evenement: een romantisch cultureel spektakel met kunst en muziek tot in de late avonduurtjes. Lees hier meer!
 • Boekids University (di 7 maart t/m vrijdag 17 maart 2017)
  Op verschillende locaties in Den Haag geven bekende wetenschappers, auteurs en pro’s colleges over populaire non-fictie onderwerpen, zoals: De Keuringsdienst, natuur en techniek, hoe werkt de VN? enz. Ga naar de website voor meer informatie!
 • Boekids Festival  (zo 19 maart 11:00 – 18:00, Paard van Troje)
  Boekids is een jeugdfestival dat literatuur op bijzondere wijze combineert met andere kunstvormen. Leuk voor iedereen vanaf 4 jaar!
 • Kindermuseumnacht (zaterdag 18 maart 2017)
  Op 18 maart begint om 17.00 uur de allereerste editie van de Kindermuseumnacht. Zo rond de 20 musea en culturele instellingen in Den Haag en Voorburg openen tijdens deze kidseditie van Museumnacht hun deuren, waaronder het Gemeentemuseum, het Museon en Museum Beelden aan zee.
 • Opening Millers Cocktail kitchen (23 maart 2017)
  Millers opent op donderdag 23 maart onder toeziend oog van wethouder Boudewijn Revis een nieuw horecaconcept aan het Plein in Den Haag: Millers Cocktail Kitchen.
 • Movies that Matter Festival 2017 (24 maart t/m 1 april 2017)
  Het Movies that Matter Festival is hét internationale film- en debatfestival van Nederland. Het Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui bieden tijdens het festival een gevarieerd programma aan van zo’n zeventig speelfilms en documentaires rond mensenrechten.
 • Bewandel het Haagse Grondwetpad (25 maart 2017)
  Den Haag is het centrum van de Nederlandse democratie, maar welke Haagse gebouwen spelen nou echt een grote rol hierin? De wandeling het Haagse Grondwetpad helpt je die vraag te beantwoorden. In een wandeling van ongeveer een uur zijn die plekken opgenomen, die verband houden met artikelen uit de Grondwet. Lees hier meer!
 • What the Fork?!? 2017 (25 + 26 maart 2017)
  De 1e editie van het gratis indoor foodtruck festival What the Fork?!? was vorig jaar een groot succes. Dit jaar keert het foodfestival terug naar de Pier in Scheveningen en dat betekent wederom twee dagen genieten van foodtrucks, muziek en een Handmade & Delicatessen markt.
 • Walk of Hope Den Haag (28 t/m 30 maart 2017)
  Op 30 maart zullen meer dan 1.000 studenten deelnemen aan de Walk of Hope Den Haag met als motto ‘Oneness of Humanity’. De tocht zal gaan van de Internationale School Den Haag naar het Vredespaleis. Vanaf 28 t/m 30 maart vinden er in Den Haag diverse aan de Walk of Hope gerelateerde evenementen plaats. Lees hier meer!
 • Rewire festival 2017 (31 maart t/m 2 april 2017)
  Het Rewire festival is een avontuurlijke hedendaagse kunst- en muziekevenement die jaarlijks gehouden wordt. Het programma bestaat uit speciale concerten, optredens, een clubprogramma, filmvertoningen, lezingen en workshops. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Den Haag, waaronder het Paard van Troje, de Grote Kerk en het Korzo Theater. Ga naar de website voor meer informatie over de timetable en line up.
 • Franse markt Le Marie Marché (1 en 2 april 2017)
  De nieuwe Franse Markt Le Marie Marché strijkt 2 dagen neer op het Plein in Den Haag. Twee dagen lang kun je op de markt genieten van de heerlijke foodkramen en lifestyle en brocante producten.  De ondernemers van de kraampjes worden ingedeeld in 4 voor categorieën: Zoet&Sappig, Kruid&Zilt, Hebben&Houden en Land&Zee. Zo leuk boodschappen doen heb je nog niet eerder meegemaakt!

Heb jij nog een leuke tip? Laat het weten in een reactie hieronder!

Lees ook: Festivals en evenementen Den Haag agenda 2017

9273 getoond, 2265 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *