Activiteiten en evenementen in Den Haag maart 2018

Foto: Marjon van der Vegt

Foto: Marjon van der Vegt

Dankzij de strenge vorst is het momenteel mogelijk om te schaatsen op natuurijs in Den Haag.

 • Feestelijke opening kunstwerk Ringen aan Zee – 3 maart 2018
  Komende zaterdag 3 maart wordt het strandkunstwerk Ringen aan Zee feestelijk geopend op het strand van Scheveningen. Op het programma staan diverse optredens gepland. De opening wordt verricht door wethouder Karsten Klein. De toegang is gratis.
 • Open Mic Avond in O’Casey’s Irish Pub – 3 maart 2018
  O’Casey’s Irish Pub organiseert iedere eerste vrijdag van de maand een Open Mic avond. Tijdens deze avonden vertonen 10 artiesten hun talent aan het grote publiek. De entree is gratis en de avond start rond 20.00 uur.
 • Urban Farmers: rondleiding grootste Dak Boerderij van Europa – 8 maart 2018
  Urban Farmers heeft in Den Haag een fantastische locatie voor hun nieuwste stadsboerderij. Kom donderdag 8 maart 2018 naar de rondleiding. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 maart 2018.
 • City Pier Night Walk – NN CPC Loop – 9 maart 2018
  Dit jaar vindt op de vrijdag voor de CPC Loop de eerste City Pier Night Walk plaats. Een bijzondere wandeling van 10 kilometer door de verlichte straten van Den Haag. De wandeling begint bij het Malieveld en eindigt in Scheveningen.
 • CPC Loop Den Haag – 11 maart 2018
  Op zondag 11 maart 2018 vindt de 44ste editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag, de grootste hardloopwedstrijd van Den Haag.
 • Internationale Vrouwendag in World Forum The Hague – 11 maart 2018
  Ook in Den Haag wordt Internationale Vrouwendag gevierd. In World Forum The Hague wordt stilgestaan bij de emancipatie en positie van vrouwen in de hele wereld. Het thema van de viering is ‘Stronger Together – Powerful as one’, waarbij nadruk ligt op de kracht van de vrouw. Dit thema staat centraal in verschillende workshops, inspiratiesessies en voorstellingen die voor alle bezoekers vrij toegankelijk zijn.
 • Kindermuseumnacht – 17 maart 2018
  Op 17 maart begint om 17.00 uur de tweede editie van de Kindermuseumnacht. Maar liefst 20 musea en culturele instellingen in Den Haag en Voorburg openen tijdens deze kidseditie van de Museumnacht hun deuren, waaronder het Gemeentemuseum, het Museon en Museum Beelden aan zee.
 • Movies that Matter Festival 2018 – 23 maart t/m 31 maart 2018
  Hét internationale film- en debatfestival van Nederland keert aan het einde van de maand terug naar Den Haag. Het Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui bieden tijdens het festival een vol programma aan van diverse films en documentaires rond mensenrechten.
 • HipFest Keizerstraat: 30 maart 2018
  Het gratis popfestival HipFest nodigt je uit voor een bijzonder muziekfestival in het hart van Scheveningen. Maar liefst 6 restaurants in de Keizerstraat zullen muziek van vijfentwintig Haagse bands ten gehore brengen. Kom langs, geniet van de muziek en eet meteen een hapje mee.

 

Heb jij nog een leuke tip? Laat het weten in een reactie hieronder!

Bekijk ook de volgende activiteiten overzichten:
Voorjaarsvakantie Den Haag 2018: 7 leuke activiteiten op een rijtje
– Festivals en evenementen Den Haag agenda 2018

7073 getoond, 1247 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *