Activiteiten en evenementen in Den Haag september 2018

Foto: Willemsvaart

Laatste update: woensdag 19 september

 • Embassy Festival: 31 augustus & 1 september 2018
  Internationaal evenement op het Lange Voorhout dat de diversiteit in Den Haag in de spotlights zet. Op het programma staan onder andere dans-, muziek-, en theateroptredens. Ook is er een internationale markt.
 • UIT Festival Den Haag: 31 augustus t/m 2 september 2018
  Het Haags Uit Festival luidt ieder jaar het nieuwe culturele seizoen in met een groot festival in de binnenstad van Den Haag. Geniet van de gratis optredens, de lekkere hapjes en drankjes, de kortingsacties voor theatervoorstellingen en nog veel meer!
 • Festival Loosduinen: 1 september 2018
  Gratis festival op het Loosduinse Hoofdplein met activiteiten voor kinderen en volwassenen, waaronder muziek en dansoptredens.
 • Food Truck Festival TREK: 6 t/m 9 september 2018
  Gratis toegankelijk foodfestival in het Westbroekpark.
 • Festival Het Circus: 7 t/m 9 september 2018
  Een sociaal duurzaam festival met onder meer verrassende acts, lekkere hapjes en drankjes uit de buurt, een buurtcamping en diverse workshops. Vindt plaats in wijkpark De Verademing.
 • Escampfestival 2018: 8 september 2018
  Jaarlijks terugkerend cultureel en informatief evenement voor en door wijkbewoners van stadsdeel Escamp. Dit jaar is het thema: het grootste tuinfeest van Den Haag.
 • Open Monumentendag 2018: 8 & 9 september 2018
  In het tweede weekend van september worden in Den Haag weer tientallen bijzondere monumenten opengesteld voor het publiek. Neem een gratis rondleiding en ontdek de geschiedenis van enkele iconische Haagse gebouwen.
 • Kermis Malieveld Den Haag: 8 t/m 23 september 2018
  De jaarlijkse Prinsjesdag kermis keert ook dit jaar weer terug naar het Malieveld.
 • Prinsjesfestival: 11 t/m 18 september 2018
  Feestweek in het kader van Prinsjesdag ter viering van de Nederlandse democratie. Gedurende de week zijn er elke dag feestelijke activiteiten te beleven in de Haagse binnenstad.
 • Rrrollend Den Haag: 21 t/m 23 september 2018
  Foodfestival op het Lange Voorhout. Naast de vele foodtrucks geven jazzbandjes optredens en is er een lounge DJ. Kinderen kunnen zich vermaken met knutselen of schminken. De entree is gratis.
 • Springkussenfestival Vruchtenbuurt: 22 september (of de 29e bij slecht weer)
  Groot springkussenfestival waarbij in de Appelstraat en de Vlierboomstraat meerdere grote springkussens en luchtkastelen komen te staan. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hier gratis op springen, klimmen en klauteren.
 • Peace in the Park: 23 september 2018
  Gratis evenement in de Paleistuin dat georganiseerd wordt in het kader van het Just Peace Festival. Verschillende activiteiten rondom het onderwerp ‘vrede’ staan tijdens het event centraal. Doe mee aan workshops, voer gesprekken of ontspan middels beweging, kunst, muziek en meditatie.
 • 13e Shantykoorfestival Scheveningen: 23 september 2018
  Op zondag 23 september 2018 zal voor de 13e keer het Shantykoor- festival Scheveningen worden gehouden. Op 3 podia (1 op het Kurhausplein en 2 op de wandelpromenade ) zullen 9 koren, in totaal bijna 400 mannen en vrouwen, hun veelal zeemansliederen ten gehore brengen. De aanvang van het festival is om 13.00 en zal tot ongeveer 17.30 uur duren.
 • 200 by the Sea: 27 t/m 30 september
  Een gloednieuw en uniek live muziekfestival op Scheveningen ter ere van het 200 jarige bestaan van de badplaats. Op 5 locaties, op 15 podia zullen maar liefst 200 bands, singer-songwriters en DJ’s fantastische shows geven.
 • Oktoberfest Den Haag: 28 & 29 september 2018
  Het wereldberoemde Duitse bierfeest strijkt in het weekend van 28 en 29 september neer op de Grote Markt in de Haagse binnenstad. Proost!
 • Vliegerfestival Scheveningen: 29 & 30 september 2018
  Het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Deze 40e editie zal wegens de verbouwingen op de Scheveningse boulevard wel iets anders worden vormgegeven. Aanmelden om mee te doen kan via de website.

Mis jij nog een activiteit in het lijstje? Laat dan onder de blog een reactie achter!

Lees ook: Festivals en evenementen Den Haag agenda 2018

6772 getoond, 2394 bekeken

3 thoughts on “Activiteiten en evenementen in Den Haag september 2018

 1. Van 8 tot en met 16 september is de Haagse Radioweek met als thema: ‘Den Haag Radiostad nummer EEN’ elke middag live (behalve 16 september) in museum Comm, Zeestraat 82.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *