Activiteiten en evenementen Pinksteren 2017 in Den Haag

Pinksteren
Benieuwd naar wat er allemaal te doen is komend Pinksterweekend in Den Haag? Bekijk dan onder het overzicht van activiteiten tijdens Pinksteren 2017 in Den Haag!

Japanse tuin
De voorjaarsopening van de Japanse tuin op landgoed Clingendael duurt nog tot en met 11 juni 2017. Je geniet in de tuin van prachtige bloemen en planten die je nergens elders in Nederland vindt.

North Sea Regatta (28 mei t/m 4 juni)
Het laatste weekend van dit grote zeilevenement valt tijdens Pinksteren. Er vinden dagelijks races plaats op wedstrijdbanen op de Noordzee voor Scheveningen. Tevens zijn er avondprogramma’s met artiesten, drankjes en uiteraard veel gezelligheid.

Rrrollend Den Haag op Lange Voorhout (2 t/m 5 juni)
Het grootste en leukste Foodtruckfestival van Nederland komt weer naar Den Haag! Speciaal omdat het Pinksteren is, zal het festival niet drie maar 4 dagen op het Lange Voorhout aanwezig zijn. Er kan genoten worden van de Argentijnse keuken, Mexican streetfood, Flammkuchen en nog veel meer!

Kaderock 2017 (zaterdag 3 juni)
Kaderock, het grootste kleine festival van Nederland komt er weer aan. Het popfestival wordt ieder jaar op de eerste zaterdag van juni gevierd in en rondom Musicon Den Haag. Diverse muzieksoorten komen aan bod, van rock tot pop en van blues tot rap.

Winkelen in de Haagse binnenstad
Dit jaar zijn de winkels in de binnenstad van Den Haag voor het eerst open op beide Pinksterdagen. NIet alle winkels zullen echter open zijn op beide dagen. Bezoek de website van de winkels om te zien welke wanneer open is.

Salt market boulevard Scheveningen (5 juni)
Op maandag 5 juni, Tweede Pinksterdag, vindt aan de boulevard van Scheveningen de Salt Market plaats. Op deze markt zijn bij maar liefst 80 kramen diverse lokale (Scheveningse), biologische, ambachtelijke, artistieke en bijzondere producten te koop.

Dag van het Kasteel (5 juni)
Tijdens de Dag van het Kasteel op Tweede Pinksterdag openen achttien landgoederen en buitenplaatsen in Zuid-Holland de poorten voor het publiek. Zo kun je onder andere bij Buitenplaats Ockenburgh en Huygens’ Hofwijck (Voorburg) terecht voor een geschiedenislesje.

Heb jij nog een leuke tip voor activiteiten tijdens Pinksteren 2017? Laat het weten in een reactie hieronder!

Lees ook: Festivals en evenementen Den Haag agenda 2017

 

14944 getoond, 2475 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *