ADO Den Haag – Heracles Almelo 19 november 2017: 4-1 (foto’s)

ADO Den Haag - Heracles Almelo 19 november 4-1

Op zondagmiddag 19 november 2017 stond in de twaalfde speelronde van de Eredivisie de wedstrijd ADO Den Haag – Heracles Almelo op het programma. De nummers tien en elf van de ranglijst maakten er leuke en doelpuntrijke wedstrijd van.

De bezoekers uit Almelo kwamen vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Reuven Niemeijer. Nog voordat er dertig minuten verstreken waren, maakte Melvin Lorenzen echter al de gelijkmaker: 1-1.

De tweede helft van de wedstrijd was iets gezapiger, met kleine mogelijkheden aan beide kanten, tot Nasser El Khayati op slag van het Haags Kwartiertje de thuisploeg op een 2-1 voorsprong zette. Daarmee was het verzet van Heracles gebroken en liep ADO via doelpunten van invallers Johnsen en Hooi uit naar een ruime 4-1 overwinning.

Man of the match werd Nasser El Khayati. ADO staat door deze winst op de negende plek op de ranglijst met zeventien punten uit twaalf wedstrijden. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Vitesse, van ex-ADO trainer Henk Fraser.

Bekijk hieronder een fotoreportage van de wedstrijd ADO Den Haag – Heracles Almelo, gemaakt door Richard Mulder.

1455 getoond, 103 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *