ADO Den Haag – VVV Venlo 20 januari 2018: ‘Say oeh ah Castelen’ (foto’s)

ado den haag - vvv venlo castelen 20 januari 2018

Zaterdagavond 20 januari 2018 stond de wedstrijd ADO Den Haag – VVV Venlo op het programma. Het was de eerste wedstrijd voor ADO na de succesvolle eerste seizoenshelft, die de ploeg van trainer Groenendijk op de zevende plaats afsloot. ADO – VVV is tevens een wedstrijd van een weerzien met oude bekenden: Maurice Steijn en Romeo Castelen. Die laatste kreeg een warm welkom bij zijn Eredivisie-rentree.

ADO Den Haag kwam na een kleine twintig minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van spits Bjorn Johnsen. Dit is alweer zijn negende doelpunt van het seizoen. In het ‘Haag Kwartiertje’ zag oud-ADO trainer Maurice Steijn vanaf de tribune (wegens schorsing) in het Cars Jeans Stadion zijn ploeg op gelijke hoogte komen. Een vrije trap van ADO resulteerde in een counter voor VVV, waaruit VVV-speler Opoku de gelijkmaker scoorde.

Het ‘Haags Kwartiertje’ van deze wedstrijd was ook het moment waarop ADO een andere oude bekende trof. De inmiddels 34-jarige aanvaller Romeo Castelen speelt sinds een week bij VVV en maakte uitgerekend in Den Haag zijn rentree maakte in de Eredivisie. De supporters van ADO zijn hun held nog niet vergeten en riepen toen hij het veld in kwam de vertrouwde leus: ‘Say oeh ah Castelen, Say oeh ah Castelen‘. Hoewel Castelen niet scoorde, had zijn ploeg in de slotfase wel de beste kansen.

ADO Den Haag – VVV Venlo eindigde in een 1-1 gelijkspel. Bekijk hieronder enkele foto’s van deze wedstrijd.

1480 getoond, 84 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *