Afscheid nemen van DenHaagDirect: drie mooie Haagse herinneringen

Beeld: Stefan Zandbergen Fotografie

Zo’n drie jaar geleden was ons eerste blog te lezen op DenHaagDirect. Voor ons eigen blog, www.alsikopdatpuntkom.nl gaan we met grote regelmaat op (food)avontuur in en om Den Haag, onze favoriete stad aan zee. We bezoeken hotspots all over the city. En willen die ervaringen met zoveel mogelijk mensen delen. Zo zijn we een kleine 50 blogs geleden met DenHaagDirect in contact gekomen. Drie Haagse ervaringen springen er voor ons uit. 

1. Overhandigen taart uitblinker Athene Palace: het lekkerste Griekse restaurant in Den Haag
Volgens de bijna 1500 stemmers was Athene in september 2017 de lekkerste Griek van de stad. Wij waren uitverkoren om hen namens de stemmers de bijbehorende prijs, de ‘Uitblinker’ taart te overhandigen. We mochten die avond kennismaken met de Griekse keuken door diverse kleine gerechten te proeven. De ene smaakvolle specialiteit na de andere verscheen op ons bord. Wat een feest. Het zal ons niets verbazen als ze nog steeds de beste Haagse Griek zijn.

2. Op ontdekkingstocht in Korzo Theater
Als blogger hebben we een aantal keer een bezoek gebracht aan een theatervoorstelling. De ontdekkingstocht in het Korzotheater is ons het meeste bijgebleven. Tijdens zeven voorstellingen in meerdere zalen zagen we in een kleine 2 uur vele getalenteerde dansers voorbijkomen. Een dansproeverij pur sang. De avond voelde een beetje als de Parade. Keer op keer werd je verrast door het onbekende. We raden met terugwerkende kracht jou ook aan een avondje dans of theater op deze Haagse plek te bekijken. Hier zal je geen spijt van krijgen.

3. Mindful rennen 
We volgen in Ockenburg een mindful trailrunclinic. Van snel naar zen. En het gaat eenvoudiger dan je denkt. Mindful rennen is altijd een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Het is zo mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. En die energie, die komen we juist net vaak tekort. Na een ochtend in de natuur zijn we in plaats van volledig uitgeput en afgemat, ontspannen en relaxt. Sinds die tijd hebben we onze kilometers bewuster gerend. En zijn we blijven genieten: het allerbelangrijkste.

Bye bye 
Wat vinden we het zonde dat dit mooie platform offline gaat. We hebben altijd met veel plezier voor DenHaagDirect geschreven én de verhalen van anderen gelezen. Maar wij blijven lekker schrijven, bloggen en genieten van alles wat onze mooie stad te bieden heeft. En nemen de mooie herinneringen mee.

Barbara & Svenja
www.alsikopdatpuntkom.nl

5072 getoond, 179 bekeken

3 thoughts on “Afscheid nemen van DenHaagDirect: drie mooie Haagse herinneringen

  1. Ik stel voor een comité tot behoud van DenHaagDirect te benoemen, waarvan ik desgevraagd tegen een gepaste vergoeding beschermheer wil worden

  2. Bedankt voor jullie bijdragen, wij allen samen maakten DHD, en ik vind dat ’t nog niet mag stoppen. IK BEN TEGEN !!! Redder in nood waar zijt gij ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *