Alle fietsenstallingen Biesieklette in binnenstad Den Haag gratis

Foto: Denhaag.nl

Vanaf 1 december 2013 zijn alle Biesieklettestallingen in de Haagse binnenstad gratis. Doel hiervan is meer fietsen in de stalling te hebben en minder (zwerf)fietsen op straat.

De stallingen Voldersgracht (achter de Hema) en Grote Markt waren al gratis. Sinds deze stallingen gratis zijn, worden er veel meer fietsen ‘geparkeerd’. Het stallen van bromfietsen, bakfietsen en motoren is niet gratis.

Gratis stallingen
De volgende stallingen van Biesieklette in de Haagse binnenstad zijn gratis:
– Voldersgracht (achter de Hema)
– Grote Markt (Laan 9, naast de Texaco)
– Buitenhof
– Spuiplein (naast het Stadhuis)
– Driehoekjes (achter de Sting)

De eerste dag is het stallen van de fiets gratis. Wanneer je je fiets een nacht laat staan kost dit € 0,50 voor een tweede dag. Een derde en alle daarop volgende dagen kost het € 2,50 per dag om je fiets te stallen.

Acteurs
In december kan je bij de verschillende stallingen acteurs tegenkomen die je de weg wijzen naar gratis stallingen. Daarnaast delen zij  zadelhoesjes uit.

4 thoughts on “Alle fietsenstallingen Biesieklette in binnenstad Den Haag gratis

 1. Belachelijk idee dit, binnenstad autovrij maken zodat je gestimuleerd wordt met de fiets te komen, maar zodra de fietsparkeerplekken vol zijn (en dat is het altijd, zeker met schoolvakanties) kan je dus nergens terecht met scooter en fiets. Ik werk in het stadhuis en kan dus mijn vervoersmiddel nergens kwijt zonder hiervoor te moeten gaan betalen en in het centrum rond te gaan rijden voor een plek waardoor ik een half uur eerder van huis af moet

 2. Mijn spullen zijn door de Biesieklette beheerder per ongeluk meegegeven aan een vreemde (die dus ook geen bonnetje kon overleggen). Wie denkt dat Biesieklette met excuses en een snelle schadeloosstelling komt vergist zich; net als ik … Wat een bedrijf!

 3. Motor stalling Den Haag Centrum

  plek voor 14 motoren en 4 scooters
  24 uur bereikbaar-eigen sleutel-elekta aanwezig
  0626314680
  Arthur Swanevelt

  1. Dit bericht is al weer van een aantal jaar geleden maar ik ben op zoek naar een plek voor mijn scooter. Heb je nog plek? In de buurt van hert stadhuis.
   Groet, Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *