Alle hulp bij het aanvragen van een vergunning voor uw verbouwing!

17411765_sWilt u gaan bouwen of verbouwen, dan moet u in veel gevallen een omgevingsvergunning aanvragen. De Verbouwwinkel verzorgt dit voor u met de vergunningsaanvrager-tool.

Binnen een omgevingsvergunning kunnen verschillende vergunningen aangevraagd worden. Zoals de bekende bouwvergunning, maar ook de aanlegvergunning, bestemmingsplan ontheffing, gebruiksvergunning, inritvergunning, milieuvergunning, monumentenvergunning, reclamevergunning, sloopvergunning, etc.

Complete aanvraag
Wij inventariseren welke vergunning noodzakelijk is en verzorgen de complete aanvraag inclusief alle stukken, zoals tekeningen en berekeningen die daarvoor noodzakelijk zijn. Wij voeren verder overleg met de gemeentelijke instanties en hebben in de prijs 1 correctieronde voor het aanpassen en/of aanvullen van de stukken inbegrepen.

Vergroot de kans op het krijgen van uw bouwvergunning met onze hulp!

De voordelen van de vergunningsaanvrager zijn:

 • Direct een afspraak bij u thuis (maandag t/m vrijdag)
 • Wij verdiepen ons in de verordeningen van de gemeente
 • Wij plegen vooroverleg met de gemeente
 • Tekenwerk voor de vergunningsaanvraag
 • Vergunningsaanvraag bij de gemeente
 • Overleg met de instanties
 • Correctie voor aanpassen stukken

Wilt u meer weten over wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl.

7204 getoond, 481 bekeken

4 thoughts on “Alle hulp bij het aanvragen van een vergunning voor uw verbouwing!

 1. ik wil een bedrijfspand gevonden met bestemming detailhandel. ik wil hierin een horecazaak afhaal restaurant. heb al een beginselaanvraag gedaan en die was positief.
  nu moet ik een omgevingsvergunning indienen en ben op zoek naar een bedrijf dat me daarbij kan ondersteunen want komt veel bij kijken. en wil het gelijk goed aanleveren

 2. Ik heb een omgevingsvergunning aangevraagd en ik wist niet dat de gemeente zoveel stukken zal gaan opvragen. Al die stukken kan ik op dit moment niet voor elkaar krijgen. Ik zoek een bedrijf die voor de vergunning kan zorgen. Ik wil een bedrijfsruimte veranderen in een ontmoetingscentrum.

  1. Beste Heer Mehvan, Ik ben van de Verbouwwinkel en zou u graag verder helpen met uw vraag. Het verzorgen van dit soort vergunningen doen wij regelmatig dus ik zou graag met u afspreken om e.e.a. te bespreken. U kunt ons mailen op info@deverbouwwinkel.nl of bellen op 0858769526. Ik hoor graag van u, vriendelijke groet, Kanter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *