Alles wat je moet weten over CPC Loop Den Haag 2018

NN CPC Loop Den Haag

NN CPC Loop Den Haag Foto: persbericht

Komende zondag 11 maart vindt in Den Haag de 44e editie van de NN CPC Loop 2018 plaats. Daarnaast wordt op vrijdag 9 maart de eerste City Pier Night Walk georganiseerd. Het wordt een sportief weekendje, dat is zeker. De afgelopen weken hebben we blogs geschreven over o.a. de programma’s van de CPC loop en CPC Night Walk, en de routes en afsluitingen. Om het allemaal nog wat overzichtelijker te maken hebben we dit nog even samengevoegd in één blog, zodat je nog beter op de hoogte bent van alles.

City Pier Night Walk – 9 maart 2018
De City Pier NIght Walk begint om 16.00 op het Malieveld met het ophalen van de stempelkaarten voor de City Pier Night Walk en eindigt rond 23.00 op Scheveningen. Bekijk hier het hele programma van de Night Walk.

CPC Loop – 10 en 11 maart 2018
Op zaterdag 10 maart dienen deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat op het Malieveld hun startnummers op te halen. Op zondag 11 maart gaat de CPC Loop om 09.30 uur van start met als eerste loop de Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km). Bekijk hier het hele programma van de CPC Loop.

Routes en afsluitingen
Om ervoor te zorgen dat de hardloopwedstrijd veilig verloopt, moeten er uiteraard weer wegen worden afgesloten. Meer informatie over de bereikbaarheid, routes en afsluitingen vind je in deze blog.

Openbaar vervoer
Ook de trams en bussen zullen omrijden tijdens de CPC Loop. Op de website van de HTM vind je alle informatie over de omleidingen in het openbaar vervoer op zondag 11 maart.

 

6125 getoond, 530 bekeken

One thought on “Alles wat je moet weten over CPC Loop Den Haag 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *